3,2,1-SKIJANJE! Stara planina privlači skijaše iz celog sveta! Ski opening od 15. do 17. decembra!

Autor:

Vesti

13.12.2023

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

3,2,1 – Skijanje! Stara planina regionalna je zimska hit destinacija, a sve je više skijaša iz svih delova sveta koji svoj zimski odmor provode upravo na krovu Srbije.

3,2,1-SKIJANJE! Stara planina privlači skijaše iz celog sveta! Ski opening od 15. do 17. decembra!

Foto: foto 321 Srbija

U fokusu projekta od nacionalnog značaja "321 Srbija" je upravo Stara planina, a promocija ove destinacije traje kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Ski opening na Staroj planini zakazan je za predstojeći vikend, od 15. do 17. decembra, a hotelski kapaciteti, ali i privatni smeštaj su skoro popunjeni.

Stara planina  – stare cene, ovogodišnji je moto SP Resorta, a da je zaista tako, govore u prilog još uvek pristupačne cene na ovoj planini.

 -Spremno dočekujemo ovu skijašku sezonu, a naši gosti znaju da na Staroj planini mogu da dobiju samo najbolje - kaže prvi čovek JP Stara planina Goran Karadžić i dodaje:

-Putevi su spremni, skijaška infrastruktura takođe, a i vremenski uslovi nam idu na ruku, tako da će ovo biti jedna od najboljih zimskih sezona do sada.

SP Resort  – Hotel Stara planina raspolaže velikim smeštajnim kapacitetima, SPA centrom i brojnim drugim sadržajima, a izvanredna je i gastronomska ponuda hotela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading