OVAKO DANAS IZGLEDA SIN JOSIPA BROZA TITA! Retko kad se pojavljuje u javnosti, ćerka objavila FOTOGRAFIJU

Autor:

Vesti

04.11.2023

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mišo Broz, sin Josipa Broza Tita, poznatog jugoslovenskog lidera, retko se pojavljuje u javnosti nakon završetka svoje diplomatske karijere.

OVAKO DANAS IZGLEDA SIN JOSIPA BROZA TITA! Retko kad se pojavljuje u javnosti, ćerka objavila FOTOGRAFIJU

Foto: youtube/screenshot/profimedia

Njegova kći Saša Broz, koja je unuka Titova, nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj su joj se pridružili njen 82-godišnji otac Mišo i 81-godišnja majka Mira. Saša je ispod fotografije iz restorana istakla koliko je ponosna na svoju porodicu i zahvalna na svemu što su joj pružili.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Broz (@brozsasa)

 


Iako je sin jednog od najpoznatijih lidera u istoriji Jugoslavije, Mišo Broz je svoju karijeru gradio daleko od politike. Nakon osamostaljenja Hrvatske, tadašnji predsednik Franjo Tuđman ga je preporučio za prvo savetnika hrvatskog ministra spoljnih poslova. Posle toga, Mišo je radio kao opunomoćenik ministra u hrvatskoj ambasadi u Rusiji i Egiptu, a zatim je bio hrvatski ambasador u Indoneziji.

Iako se retko pojavljuje u javnosti, Mišo Broz je uvek bio zapažen kada bi se našao u medijima. Jedna od neobičnih činjenica vezana za njega je da je bio poznat po svom šarmu i humoru, što ga je činilo omiljenim među kolegama i prijateljima.

Osim svoje kćerke Saše, Mišo ima još jedno dete - sina. Njegov sin je takođe završio diplomatsku karijeru i sada živi u inostranstvu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Vrana

05.11.2023 18:47

Eh kako se nekada jelo i pilo u SFRJ, majko mila .