DRAMA U VRNJAČKOJ BANJII! Policajci videli dvojicu muškaraca kako idu ka šumi, pa ih pratili: Pokucali na prozor auta, strefio ih ŠOK!

Autor:

Vesti

10.10.2023

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsećamo vas na neke od najbizarnijih policijskih istraga u Srbiji!

DRAMA U VRNJAČKOJ BANJII! Policajci videli dvojicu muškaraca kako idu ka šumi, pa ih pratili: Pokucali na prozor auta, strefio ih ŠOK!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Različiti događaji i situacije koje ispunjavaju radne dane policajaca često pružaju zanimljive priče, kao što se može videti i iz primera koji je predstavljen. Nedavno smo se podsetili slučaja u kojem je žena kontaktirala sa policijom zbog navodnog vampira, a sada ćemo istražiti jedan incident koji se dogodio prošle godine u Vrnjačkoj banji.

Naime, policajci su tada dobili dojavu da se na mestu koje često koriste lokalni parovi kako bi se osamili i izražavali svoje emocije nalazi osoba koju se sumnjiči da se bavi trgovinom narkoticima. Na prvi pogled, ovo bi moglo da zvuči kao uobičajen radni dan za policajce, ali ono što su otkrili bilo je iznenađujuće, prenosi Alo.

Ispostavilo se da je prijava o potencijalnom narko-dileru bila samo izgovor kako bi policija prekinula parove koji su koristili ovo mesto za intimne trenutke. Nakon što su proverili nekoliko parkiranih vozila i nisu pronašli ništa sumnjivo, primetili su dva muškarca koji su se držali za ruke i uputili se šumskom stazom.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Šuma

Krenuli su tom stazom i brzo su primetili automobil sakriven među žbunjem, čija su stakla bila potpuno zamagljena. Policajci su kucali na prozor i zatražili da vozači otvore vrata. U automobilu je nastala pometnja, a kada su vrata konačno otvorena, iz njih su izašla dvojica muškaraca koji su brzo popravljali svoju garderobu.

- Zbunjeno su objašnjavali da su se zapričali, ali su ih policajci odmah upitali imaju li nešto od nedozvoljenih stvari, te im naredili da izađu iz automobila. Usledio je pretres i kod osumnjičenog D. M. pronađeni su narkotici - otkriva izvor.

Kako dodaje, priča je tada krenula u sasvim neočekivanom pravcu! D. M. se uspaničio, pošto je količina narkotika koja je kod njega pronađena daleko veća od one koja se može podvesti pod posedovanje za ličnu upotrebu, pa se odmah raspričao.

- Počeo je da objašnjava da je došao kod prijatelja u posetu, a da su mu ti narkotici potrebni kao lek. U tom trenutku je zatražio da se odvoji od svog prijatelja, pa je rekao da je HIV pozitivan i da mu amfetamini služe kao pomoćno lekovito sredstvo. Da su u vezi potvrdio je i prijatelj osumnjičenog, koji je rekao da pazi na svog partnera i pomaže mu koliko može, ali da nije znao da konzumira narkotike, kao i da ne zna zašto bi on to radio - objašnjava izvor.

Osumnjičenom D. M. po privođenju je bilo naređeno da dostavi potvrdu da je HIV pozitivan, jer će u suprotnom biti testiran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading