DA SE NAJEŽIŠ! CELA SRBIJA PLAČE ZAJEDNO SA NJIM: Suprug nedavno preminule Nataše među njenim stvarima pronašao ovu poruku (FOTO)

Autor:

Vesti

29.09.2023

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografija, ali i reči, kako Darkove, tako i one na sličici mnoge su ostavili bez reči.

DA SE NAJEŽIŠ! CELA SRBIJA PLAČE ZAJEDNO SA NJIM: Suprug nedavno preminule Nataše među njenim stvarima pronašao ovu poruku (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Darko Nedić, suprug nedavno preminule Nataše Nedić, naglašava važnost ljubavi i sećanja na voljene osobe. Gubitak voljene osobe predstavlja izuzetno težak trenutak, ali sećanja na srećne trenutke i zajedničke uspomene ostaju duboko urezana u srcima onih koji su ih delili.

Objavljivanje fotografija i deljenje sećanja na društvenim mrežama često služi kao način da se voljeni ljudi počaste i da se očuva sećanje na njih, pa tako Darko na svom Fejsbuk profilu često objavljuje fotografije koje ga podsećaju na neka prošla, srećna vremena onda kada je cela četvoročlana porodica bila na okupu.

- I tako tražeći stvari za večni put... Pronalazim nešto što je prosto bilo neverovatno. Pre mnogo godina, dok smo još Nataša i ja bili mlađušni, u dnevnim novinama "Blic" izlazile su svakodnevno preslatke poruke. Jedna od njih je bila i ova - napisao je Darko u svojoj objavi ispod koje se nalazila i fotografija.

Na fotografiji se vidi malena sličica na kojoj uz ilustraciju zagrljenog para - dečaka i dvojčice stoje i reči: "Ljubav je, kada Darko voli Natašu".

 

 

Fotografija, ali i reči, kako Darkove, tako i one na sličici mnoge su ostavili bez reči. Svi su se složili da je Nataša hrabra žena, supruga i majka dvojice sinova, koju neće zaboraviti.

Borba trajala godinama

Borba ove majke dva dečaka, supruge i sestre protiv neuroendokrionog karcinoma Lardž sel, trajala je godinama.

- Samo jedan posto žena u celom svetu oboli od tumora ovog tipa, a dijagnoza znači da je lečenje, u najmanju ruku, otežano. Ja sam ga započela pre tri godine. U decembru 2018. dobila sam potpuno uredne nalaze, došlo je do odsustva bolesti - rekla je Nataša u razgovoru za Blic pre dve godine.

Pet meseci kasnije, u maju 2019. lekari za nju nisu imali dobre vesti. Karcinom se vratio agresivnije nego prvi put.

- Pojavili su se tumori u abdomenu, jedan je težio 2 kilograma, na jajniku, na oba uretera i preko 20 tumora na oba plućna krila, 2019. izvađen je najveći i njegove brojne metastaze iz abdomena - prisetila se ona tada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading