BRNABIĆ O POTPISIVANJU MEMORANDUMA SA UAE: Delimo istu viziju budućnosti! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

12.05.2022

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić predvodila je našu delegaciju u Dubaiju gde je potpisan Memorandum o razumevanju sa Vladom UAE.

BRNABIĆ O POTPISIVANJU MEMORANDUMA SA UAE: Delimo istu viziju budućnosti! (VIDEO)

Foto: Vlada Srbije

Vlade Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata potpisale su u Dubaiju Memorandum o o razumevanju o razmeni iskustava o razvoju i modernizaciji.

Meni je drago što smo danas potpisali Memorandum o razumevanju odnosno sporazum o saradnji Vlade Srbije i Vlade UAE, koji se tiču razmene znanja i iskustva, modernizacije državne uprave, digitalizacije, daljeg uvođenja elektronske uprave. To je jedn od osnosih prioriteta njihove Vlade - rekla je predsednica Vlade i dodala:

- Već tokom sledeće nedelje ćemo imati akcioni plan kako ovo ne bi ostalo samo mrtvo slovo na papiru. Mi delimo viziju budućnosti odnosno šta su najvažnije stvari i najveći prioriteti u budućnosti. To je svakako digitalizacija i ogromno ulaganje u obrazovanje i nauku. Za nas je to jedini način da nadoknadimo izgubljeno vreme i da se pozicioniramo kao zemlja koja brzo može da promeni svoju sadašnjojst i svoju sudbinu - poručila je premijerka Brnabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading