"SRBIJA JE PONOSNA NA PRIJATELJSKE VEZE I STRATEŠKO PARTNERSTVO SA UAE!" Vučić primio akreditivna pisma novog ambasadora: "Osećajte se kao kod svoje kuće!" (FOTO)

Autor:

Vesti

18.04.2024

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Spremni smo da održimo intenzivan politički dijalog i razmene poseta na visokom i najvišem nivou i u narednom periodu i time damo dodatni impuls razvoju naše sveukupne saradnje", naveo je predsednik Vučić.

"SRBIJA JE PONOSNA NA PRIJATELJSKE VEZE I STRATEŠKO PARTNERSTVO SA UAE!" Vučić primio akreditivna pisma novog ambasadora: "Osećajte se kao kod svoje kuće!" (FOTO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/buducnostsrbijeav/

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novog ambasadora Ujedinjenih Arapskih Emirata Ahmeda Almenhalija.

Srbija je ponosna na prijateljske veze i strateško partnerstvo sa UAE, koji su utemeljeni na međusobnom uvažavanju i razumevanju. Spremni smo da održimo intenzivan politički dijalog i razmene poseta na visokom i najvišem nivou i u narednom periodu i time damo dodatni impuls razvoju naše sveukupne saradnje.


Sa posebnim zadovoljstvom primio sam akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Ujedinjenih Arapskih Emirata kome sam poželeo srdačnu dobrodošlicu i mnogo uspeha tokom mandata u Beogradu, u čiju će se gostoljubivost i sam uveriti.

Još jednom sam zahvalio predsedniku UAE Muhamedu bin Zajedu na iskrenom prijateljstvu i spremnosti da ličnim angažmanom pomogne i podrži Srbiju i naš narod.

Poštovani ambasadore, osećajte se u Beogradu kako kod svoje kuće
- napisao je predsednik Vučić na Instagramu.

 

 

Podsećamo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primiće danas ministra spoljnih poslova, međunarodnog poslovanja i saradnje Republike Surinam Alberta Ramdina, saopštio je Kabinet predsednika.

Predsednik Vučić će ministra spoljnih posova Surinama primiti u Palati Srbija (Bulevar Mihajla Pupina 2) u 12.00 sati.

I predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić sastaće se danas sa ministrom spoljnih poslova, međunarodnog poslovanja i saradnje Surinama Albertom Ramdinom.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Ina

18.04.2024 12:05

Srbija treba da se ponosi sto ima ovakvog predsednika.

Marko

18.04.2024 12:06

Saradnja sa Emiratima je od velike važnosti za dalji razvoj naše ekonomije.

Ivan

18.04.2024 12:07

UAE su jedna od najjačih ekonomija i saradnja sa njima donosi Srbiji veliku korist.

Вуле

18.04.2024 12:08

Такав народ и такви пријатељи су вредни сваког поштовања, добородошао у братску Србију!