PISMA PODRŠKE: Građani mogu da šalju Vučeviću mejlove

Autor: Tanjug

Vesti

29.12.2017

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani koji žele da iznesu svoj stav po pitanju reagovanja gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića na oslobađajuću presudu Predragu Bubalu, mogu to da učine slanjem komentara na Vučevićeve mail adrese.

RepublikaFoto: Tanjug
Građani mu šalju mejlove podrške: Miloš Vučević

Kako je objavljeno na sajtu Grada Novog Sada, svako ko želi "da prokomentariše gradonačelnikov stav ili nezapamćenu medijsku hajku koja se digla zbog slobodnog izražavanja njegovog mišljenja, da uputi izraze podrške ili kritiku upućenu svom, pre svega sugrađaninu, i gradonačelniku Milošu Vučeviću", može to da uradi slanjem mejla. 

Navodi se da se Vučević na to odlučio zbog velikog broja poziva upućenih na Kabinet gradonačelnika, kao i velikog broja pisama gradonačelniku.

Objavljene su i adrese elektronske pošte na koje građani mogu da šalju svoje mišljenje - milos. vucevic@novisad. rs i gradonacelnik@novisad.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Koturaljka

29.12.2017 16:13

Vučić hoće, za razliku od svih prethodnika, da bude što bliži građanima i da bi lakše mogao rešavati njihove probleme.

TSIDMZ

29.12.2017 16:27

Odgovornost pre svega, i na taj nacin mogu svi gradjani da ukazu na ono sto ih muci ili smeta.

SKUTER

29.12.2017 21:27

Sve pohvale za posvecenost radu.

StefanBrate99

29.12.2017 21:46

Aleksandar Vucic je ovim samo jos vise pokazao koliko je odgovoran i koliko zeli da bude blize gradjanima Srbije, kako bi im pomogao u resavanju problema!