SUTRA ODLUKA O POLICIJSKOM ČASU: Ministar zdravlja objasnio od čega zavise mere za vikend!

Autor: Republika

Vesti

22.04.2020

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minulog vikenda imali smo najduži policijski čas koji je trajao čak 84 sata, pa građane mnogo interesuje kakvu situaciju mogu da očekuju naredne subote i nedelje.

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

- Odluka za za policijski čas još nije doneta. Radi se analiza, realno je da sutra kažemo šta se planira. Mnogo faktora utiče, ne želimo negde da pogrešimo, ni da požurimo, ni da zakasnimo - rekao je na konferenciji za štampu ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Pojedini građani su očekivali danas odluku kako bi mogli na vreme da se snabdeju. Ipak...

- Ne želim da građani misle da nećemo da kažemo na vreme. Mnogo faktora se gleda pri donošenju takve odluke. Izvinjavamo se ako mislite da znamo, a ne saopštavamo. Prvo moramo da znamo rezultate,koliko je novoobolelih od korona virusa, koliko je ljudi na respiratorima, koliko njih je u teškom stanju, koliko je pacijenata otišlo kući. Tek na osnovu tih analiza donosi se odluka o policijskom satu kako bi se dobio najbolji rezultat - rekao je Lončar.

Podsetimo, tokom današnjeg dana dr Predrag Kon je izneo mišljenje da bi policijski čas trebalo da ostane na snazi još dve nedelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading