Blamaži nikad kraja: Sergej opet "odvalio" glupost

Autor:

Vesti

21.02.2020

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović, glumac i političar u pokušaju, iz dana u dan se sve više ukopava. Posle blamaže sa slikom sa primopredaje dužnosti između Borisa Tadića i Tomislava Nikolića, koju je objavio kao "dokaz" da su demokrate pomogle da se osnuje Srpska napredna stranka, iz Kragujevca je stigao novi biser.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Sergej Trifunović

Naime, opozicija je iz ovog grada krenula u kampanju bojkota, ubeđujući malobrojne okupljene zbog čega ne treba izaći na predstojeće izbore. Među govornicima je bio i Trifunović, koji je Aleksandra Vučića optužio da je plate u javnom sektoru "smanjio za 110 odsto"!

- Nakon što je preuzeo premijersko mesto od Ivice Dačića, kao jedan od prvih koraka da nas spasi od bankrota, smanjio je plate u javnom sektoru za 110 odsto - odvalio je Sergej i ostao živ.

Prema Sergejevoj računici, službenici ne samo da nisu primali ni dinara već su državi i doplaćivali 10 odsto od plate.

Trifunovića je, sudeći prema izveštaju Đilasovih portala, strašno pogodilo i poskupljenje espresa u Briselu.

- Poenta je da su pre godinu dana građani Brisela izašli na ulice jer je cena espresa porasla za 70 centi. Ja vas pitam koliko vama treba da izađete na ulice - poentirao je prvi među slobodnim građanima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading