VUČIĆ OTKRIVA: Kavački klan sprema atentat na mene uz pomoć stranih službi!

Autor:

Vesti

06.04.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kavački klan i planovi za rušenje Aleksandra Vučića

VUČIĆ OTKRIVA: Kavački klan sprema atentat na mene uz pomoć stranih službi!

Foto: informerTV/Printscreen


Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, je komentarisao planove Kavačkog klana koji su imali za cilj rušenje njega kao predsednika. On je istakao da mu se niko nije izvinio za pisanje o njegovoj majci, kao i da su vođe ovog klana, Zvicer i Milović, i dalje na slobodi. Vučić je izrazio nezadovoljstvo zbog lažnih navoda o njegovom navodnom ortakluku sa vođama klana, ističući da su oni, kao i mnogi drugi, pokušali da naruše njegovu reputaciju. Takođe, predsednik je otkrio da je tražio informacije iz bezbednosnih službi i da postoji ozbiljna pretnja po njegovu bezbednost.

Međunarodna politika i planovi za smenu predsednika

Vođe Kavačkog klana nisu se bavile samo kriminalom, već su takođe učestvovale u međunarodnim političkim raspravama, smišljajući planove za smenu predsednika Srbije. Evo kako je prepiska između Zvicera i Milovića otkrila njihove namere i planove za političke promene na Balkanu. Sagovornici su se složili da izbor Bajdena za predsednika Amerike odgovara svima, osim Srbiji i velikosrpskoj politici. Takođe, razgovarali su o mogućnostima za obaranje Vučića i promene političke situacije u Srbiji, ali i drugim državama na Balkanu.

- Što ste lagali narod, pisali da sam ja u ortakluku sa njima. I nema izvinite što smo lagali. Ima bezbroj interesa protiv onoga ko je na vlasti, i na častan način obavlja svoj posao. Otkriću vam nešto. I danas kada sam čitao sve to, i tražio sam informacije iz bezbednosnih službi. Mala je šansa da mi ne dođu glave. Ja ne kukam zbog toga, očekivao sam to 2022. godine, i tada nisam poslušao bezbednosne službe. Kako da se ponašam na otvaranju spomenika Stefanu Nemanji. Oni su odustali u poslednjem trenutku. To su najmoćniji i najopasniji ljudi! Čujem da sada kupuju neke kladionice u Srbiji, da pripreme logistiku za prljave poslove. Svi oni rade uvek uz podršku neke strane službe - kaže Vučić.


Politika i uticaj stranih službi

Vučić je takođe istakao da vođe Kavačkog klana imaju podršku određenih stranih službi, te je upozorio na njihovu opasnost i moć. Njegove reči ukazuju na to da postoji ozbiljan politički i bezbednosni uticaj stranih službi na region Balkana, što predstavlja ozbiljan izazov za političare i bezbednosne institucije.

- A znam i ko im je šef van regiona. Ja da sam na njihovom mestu, ja bih ubio Aleksandra Vučića. To im je najpametnije da urade - kazao je on.


Hapšenje i političke promene u Crnoj Gori

Uz to, razgovori Zvicera i Milovića otkrili su i njihove stavove o političkim promenama u Crnoj Gori, poput hapšenja Brana Mićunovića, vođe jedne od kriminalnih ekipa, i političkih promena u toj državi nakon izbora. Njihove reči ukazuju na kompleksnost političke situacije u regionu i na uticaj političkih i bezbednosnih faktora na tok događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (35)

Loading
Danka

06.04.2024 21:57

Страшно! Ово је заиста језиво!

Kaca

06.04.2024 21:58

Strasno! Vrlo moguće. Vucic je pametan i uspešan covek i mnogima smeta to.

Ivana

06.04.2024 22:00

Svaka vam čast na snazi i istrajnosti.

Ana

06.04.2024 22:04

Ovakve izjave podsećaju na važnost jačanja nacionalnih bezbednosnih kapaciteta i saradnje između država radi suzbijanja organizovanog kriminala.