"OČEKUJEMO BOLJI REZULTAT NEGO U DECEMBRU" GLIŠIĆ PORUČIO: Nikakvih prelaznih i izmišljenih vlada neće biti!

Autor:

Vesti

17.03.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glišić je rekao da na novim izborima u Beogradu 2. juna naprednjaci očekuju bolji rezultat nego u decembru.

"OČEKUJEMO BOLJI REZULTAT NEGO U DECEMBRU" GLIŠIĆ PORUČIO: Nikakvih prelaznih i izmišljenih vlada neće biti!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je da nikakvih prelaznih ili izmišljenih vlada, što traži opozicija, neće biti.

On je u intervjuu za Alo naglasio da u Srbiji može da bude formirana samo ona vlada koju je narod izabrao i podržao na izborima.

Glišić je ocenio da opozicija svojim ponašanjem i kroz svoje govore podstiče nasilje, navodi ljude da kroz nasilje izražavaju neko svoje političko nezadovoljstvo, ili neki politički stav i takve ljude okuplja oko sebe, piše Beta. 

"Takvih izjava je bilo mnogo. Od toga da će predsedniku dete da zatvore u šaht, da će brata da mu obese, da će njega da ubiju, da će roditelje da mu uklone, likvidiraju. Sam podatak da su napali i sa leđa udarili jednu ženu govori o tome o kakvim se kukavicama radi", rekao je Glišić.

Dodao je da je vrhunac licemerja to što opozicija sebe naziva "Srbija protiv nasilja".

Glišić je rekao da na novim izborima u Beogradu 2. juna naprednjaci očekuju bolji rezultat nego u decembru.

"Analizirali smo gde smo pogrešili i gde smo eventualno napravili neki propust. Trudimo se da to ispravimo. Vrlo smo samokritični prema sebi, prema našim ljudima sa kojima smo radili. Gledamo da ispravimo greške i da nekim svojim lošim postupkom ili nekom svojom neodmerenom izjavom ili lošom aktivnošću ne urušimo dobru politiku koja je vođena u Beogradu i ugled predsednika Vučića", podvukao je Glišić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (20)

Loading
Dragivoje

17.03.2024 10:20

Bolji rezultat SNS na izborima je sasvim izvestan jer dela i rezultati stoje iza ove stranke

zveki

17.03.2024 10:27

Smatram da će sada rezultat biti daleko ubedljiviji i bolji! Narod iako je imao malo poverenja u opoziciju, za ovo vreme je uvideo šta su i ko su ustvari i šta zaista žele i misle samo na sebe!

Ana

17.03.2024 10:30

Jasno! Bice onako kako narod zeli i onako kako je on glasao i izabrao,bez obzira na na manipulacije i podmetacine kojim se opozicija sluzi! Njihovog bahatog ponasanja se niko nece uplasiti,opet ce biti gubitnici!

Ivi

17.03.2024 10:33

Borićemo se da budemo bolji i uspećemo....