MUČKI I SA LEĐA NAPADNUTA SAMO ZATO ŠTO JE NOSILA RANAC SA LOGOM SNS: "Nisam imala prilike ni da vidim napadača, ali nemam razloga ničega da se stidim"

Autor:

Vesti

12.03.2024

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadnuta samo zbog toga što je nosila ranac sa natpisom "Aleksandar Vučić"

MUČKI I SA LEĐA NAPADNUTA SAMO ZATO ŠTO JE NOSILA RANAC SA LOGOM SNS: "Nisam imala prilike ni da vidim napadača, ali nemam razloga ničega da se stidim"

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@Novostivnonline

Aktivistkinja SNS napadnuta je danas samo zbog toga što je nosila ranac sa natpisom "Aleksandar Vučić". Nakon napada, prevezena je kolima hitne pomoći u Urgentni centar kako bi se konstatovale povrede.

Ovo je drugi napad u kratkom vremenskom periodu. Prethodno je lažni student Dojče velea šikanirao i napao aktivistkinju SNS-a na Banovom brdu.

Povodom napada na nju zbog ranca sa sloganom SNS oglasila se i žrtva Slavica Vujačić, na konferenciji koju je danas održala premijerka Ana Brnabić.

- Ja nisam imala priliku čak ni da vidim ko me je napao. Sve bih dala da to lice pogledam u oči i da pitam zašto. Mislim da nisam tako ružna, da nikoga nisam provocirala. Modža je to zbog mog ranca, i nosiću ga uvek. Nemam čega da se stidim - rekla je ona, i pokazala ranac na kome je potpis predsednika Aleksandra Vučića i logo SNS.

Podsetimo, potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Ana Brnabić drži konferenciju za novinare danas u sedištu te partije.

Ana Brnabić je saopštila da je u prethodnih tri dana bilo brutalnog nasilja nad dve aktivistkinje SNS - Jelenom Milosavljević i Slavicom Vujačić.

- Napadnute su od strane onih koji nam svakodnevno tvrde da se bore protiv nasilja za bolju, lepšu, nenasilnu i tolerantnu Srbiju - rekla je Brnabić.

Jelena Milosavljević kaže da su dva momka počela da ih provociraju i vređaju kad su izašle iz zgrade. Pri tom su, kako kaže, vodili psa sa sobom kome je konstantno zakazan povodac.

- Pas nije imao korpu na njušci što me je izuzetno uznemirilo. To je trajalo 15-ak minuta - rekla je ona.

Kaže da je zastrašivanje nedopustivo.

- Ljudi treba da imaju sukob mišljenja, a ne da se obračunavaju na ulici - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Ana

12.03.2024 18:15

Napadaju žene ,kukavice ,slabići.Ovo je napad na SNS, na našu državu ,što pre kazne za napadače.Sazvana je konferencija SNS kako bi se zaštitile gospodje koje su napadnute jer je stranci važan svaki građanin Srbije.

Ivana

12.03.2024 18:17

Nisi mogla da ih vidis jer su to kukavice.

Ivana

12.03.2024 18:20

Kukavica koja napada ženu sa ledja.

Jelena

12.03.2024 18:21

Moje pravo za koga cu da glasam. Necu da krijem da sam clan sns-a, da ne bih dobila natine. E vazi!