"NIKADA NISMO BRŽE NAPREDOVALI U SVOJOJ ISTORIJI" Predsednik Vučić sumirao nedelju za nama: Moramo da nastavimo da radimo, da se borimo, da ne odustajemo! (VIDEO)

Autor:

Vesti

25.02.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sumirao je i ove nedelje aktivnosti iz prethodne sedmice, podsećajući na sve važne događaje.

"NIKADA NISMO BRŽE NAPREDOVALI U SVOJOJ ISTORIJI" Predsednik Vučić sumirao nedelju za nama: Moramo da nastavimo da radimo, da se borimo, da ne odustajemo! (VIDEO)

Foto: Marko Đoković, Dragan Kadić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se putem društvene mreže Instagram, gde je govorio o nedelji za nama. 

- Nikada nismo brže napredovali u svojoj istoriji i zato vas molim da pomognemo, da izguramo još ove četiri godine najjače što možemo, da budemo ponosni domaćini EXPO 2027.


Imamo još mnogo toga da uradimo, a zemlja će nam izgledati potpuno drugačije. Moramo da nastavimo da radimo, da se borimo, da ne odustajemo.
Pobediće Srbija! - napisao je on na Instagramu. 

 

 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je na izjavu hrvatskog ministra vanjskih poslova Gordana Grlić-Radmana koji je rekao da Vučić "mora odlučiti na kojem će stolcu sjediti".

Predsednik Vučić je naveo da se hrvatski ministar ne samo brutalno meša u unutrašnje stvari Srbije, već "po običaju laže i vređa srpski narod i preti građanima Srbije".

"Grlić-Radman je jedno u pravu, možda sam ja nečiji trabant, možda i wartburg, možda i Fića, ali nikada nisam bio ničiji potrčko i sluga, što se za Grlić-Radmana ne može reći. Da ne idem daleko u prošlost, bilo bi suviše bolno", napisao je Vučić na Instagram nalogu @buducnostsrbijeav.

Vučić je u odvojenoj objavi naveo i šta je sve Grlić Radman rekao u intervjuu za hrvatsku televiziju N1 o Srbiji.

"Što se tiče Srbije, jedno su građani, a drugo je Vučić i njegova politika koja mora odlučiti na kojem će stolcu sjediti, neudobno je sjediti na dva stolca. On ne bi trebao imati veliku dilemu. Vučić može biti trabant i satelit Rusije, ali neće se dopustiti utjecaj Rusa ili drugi maligni utjecaji koji bi narušili stabilnost Zapadnog Balkana", rekao je Grlić Radman.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
Milenko

25.02.2024 15:14

Srbija na čelu sa Vučićem nikada neće stati sa razvojem.

Јована

25.02.2024 15:15

Народ жели да се настави са трудом и напредовањем државе. Србија не сме да стане!

Blaki

25.02.2024 15:15

Srbija pod vodstvom Vucica nezaustavljivo ide napred

Слободан

25.02.2024 15:16

Веома садржајна недеља. Са Александром Вучићем на челу настављамо да градимо нашу блиставу будућност.