DA LI JE OVO REALNO!? Sergej Trifunović devojci poklonio tuđeg psa! VLASNICA: "Ljudi, ako vam nestane rasni pas, proverite da nije kod ovog LJUDSKOG ODRONA"! (FOTO)

Autor:

Vesti

23.02.2024

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prevarena devojka je psa vratila vlasnicima.

DA LI JE OVO REALNO!? Sergej Trifunović devojci poklonio tuđeg psa! VLASNICA: "Ljudi, ako vam nestane rasni pas, proverite da nije kod ovog LJUDSKOG ODRONA"! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Carolyn Kaster, Tanjug/Andrija Vukelić

Kontroverzni političar i glumac Sergej Trifunović našao je tuđeg psa, a potom ga poklonio bez da je pokušao da nađe vlasnika, iako je do njega bilo lako doći jer je pas čipovan.

Jedna gospođa je na Fejsbuk stranici "Izgubljeni i nađeni ljubimci u Beogradu, optužila Sergeja Trifunovića da je prevarant i da je namerno njihovog rasnog psa poklonio devojci, koja ga je na kraju vratila vlasnicima.

Republika

Foto: Printscreen

Sergej Trifuović, post

 

- Dragi ljudi, čuvajte se ovog samozvanog dobročinitelja i udomitelja, koji je ujedno običan lažov i prevarant, Sergeja Trifunovića. Ljudski odronu, pas koga si našao je vlasnički, ima čip, a onda si ga udomio a potom i prevario jednu divnu devojku koja nam je vratila Šapu. To što si uradio je krivično delo! Pitamo se samo kako do sada nisu udomio nekog mešanca lutalicu već rasu čiji si i sam vlasnik. Inače, njegov pas je agresivan i asocijalan. Zato, dragi moji ljudi, ako vam nestane markirani pas vučjak, prvo proverite da nije kod dotičnog - napisala je ova žena.

Inače, Sergeju Trifinoviću ovo nije prvi incident sa psima. On je više puta uslikan kako svog psa, za koga je gospođa navela da je asocijala i gresivan, vodio bez povoca.

On je letos kažnjen je pred Opšinskim prekršajnim sudom u Splitu sa 500 evra zbog držanja psa bez nadzora i navodnog vređanja policijskih službenika.

Samo dan kasnije, ponovo je uhvaćen  kako radi istu stvar. Samonekoliko sati nakon što je izašao iz sudnice ponovo je Sergej Trifunović izveo svog nemačkog ovčara u šetnju pa su ga policija i komunalna služba zatekle kako njegov pas slobodno šeta Bosanskom ulicom, u samom centru grada, bez povodca i zaštitne korpe, dakle bez ikakvog nadzora.

Sergeju je izrečena kazna od 200 evra u vidu prekršajnog naloga, a kako je Trifunović platio kaznu odmah, naplaćeno mu je samo dve trećine kazne - 133 evra.

A zašto je posle svega ovoga bio uhapšen pročitajte ovde.

Republika je pokušala da dobije komentar od Sergeja Trifunovića, ali je on, pre nego što je i čuo pitanje bahato odgovorio:

- Laku noć i prijatno.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading