VREME JE ZA OSNIVANJE POKRETA ZA NAROD I DRŽAVU! Predsednik Vučić objavio važnu vest!

Autor:

Vesti

13.02.2024

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić se oglasio na Instagramu i istakao da će taj pokret imati snagu da odbrani naše nacionalne i državne interese.

VREME JE ZA OSNIVANJE POKRETA ZA NAROD I DRŽAVU! Predsednik Vučić objavio važnu vest!

Foto: PINK

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je formiranje velikog pokreta za norod i državu.

 

 

Predsednik Vučić se oglasio na Instagramu i istakao da će taj pokret imati snagu da odbrani naše nacionalne i državne interese.

- Vreme je za osnivanje velikog Pokreta za narod i državu koji će imati snage da ubrza ekonomski rast Srbije i odbrani naše nacionalne i državne interese!!! - piše na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".

Podsećamo da je Vučić danas na otvaranju Srpsko-grčkog poslovnog foruma u Palati Srbija, istakao je da je Srbiji potrebna luka zbog izvoza kojeg će biti sve više, i da je Srbija spremna da kupi određene kapacitete luka Solun ili Pirej.

- Srbija će da izvozi sve više, mi moramo da imamo luku. Važno nam je da koristimo kapacitete Soluna i Pireja, čak i da kupimo deo luke, određene kapacitete 5-10 odsto. Mi imamo pare, to nije problem. Nama je potrebno da imamo brži izvoz u svet i razgovarali smo o tome - naveo je Aleksandar Vučić.

Kada povećamo automobilsku proizvodnju, sa rudnicima, železarom, to će nam biti potrebno, naveo je on.

- Moraćemo da radimo više i da se borimo za svaku i grčku i srpsku kompaniju, da se borimo i za naš ulazak na grčko tržište u različitim oblastima, ali da privlačimo što je moguće više grčkih kompanija ovde. Ja sam zato ne slučajno zamolio premijera Micotakisa danas, iako znam da je to pitanje tržišnog poslovanja, da zamoli i grčke finansijske institucije, posebno grčke banke, da ponovo pokažu interes za srpsko tržište, jer je danas Srbija drugačija - naglasio je Vučić.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (47)

Loading
Ena

13.02.2024 20:22

Narodni pokret će ujediniti sve slobodoumne ljude u borbi za odbranu nacionalnih interesa i još brži ekonomski rast Srbije.

Danica

13.02.2024 20:25

Srbija je svakim danom ekonomski jaca i stabilnija drzava zahvaljujuci predsedniku Vucicu. Ovaj pokret ce samo Jos vise da doprinese tom jacanju.

Dane

13.02.2024 20:29

Osnivanjem pomreta koji je najavio predaednik Vučić možemo ostvariti velike stvari!

Kole

13.02.2024 20:29

Pokret koji će da ubrza ekonomski rast naše zemlje.