VUČIĆ RAZGOVARAO TELEFONOM SA IZRAELSKIM PREDSEDNIKOM! Hercog mu čestitao pobedu na parlamentarnim izborima: Srbija i Izrael treba da uspostave češće kontakte!

Autor:

Vesti

02.01.2024

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica državnika su izrazili očekivanje da će Srbija i Izrael uspostaviti češće kontakte, kako bi ustalili razmatranje tema od zajedničkog interesa.

VUČIĆ RAZGOVARAO TELEFONOM SA IZRAELSKIM PREDSEDNIKOM! Hercog mu čestitao pobedu na parlamentarnim izborima: Srbija i Izrael treba da uspostave češće kontakte!

Foto: Tanjug/Tara Radosavljevic, AP/Isaac Herzog

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa predsednikom Države Izrael Isakom Hercogom.

Predsednik Vučić i predsednik Hercog su konstatovali da odnosi dveju država treba da odražavaju bliskost dvaju naroda, očekujući da saradnja postane raznovrsnija i proširi se na različite oblasti.

Dvojica državnika su izrazili očekivanje da će Srbija i Izrael uspostaviti češće kontakte, kako bi ustalili razmatranje tema od zajedničkog interesa. S tim u vezi predsednici Vučić i Hercog izrazili su nadu da bi uskoro moglo da dođe do njihovog susreta.

Foto: Tanjug/AP/Isaac Herzog

Isak Hercog

Predsednik Vučić je stanovnicima Izraela i jevrejskom narodu širom sveta u Novoj godini poželeo da u miru ostvaruju napredak.

Predsednik Hercog je predsedniku Vučiću čestitao pobedu SNS na nedavnim parlamentarnim izborima, očekujući da nepromenjene političke okolnosti pruže Srbiji stabilan razvoj, kao i da sa Izraelom zadrži pravac razvoja saradnje na obostranu dobrobit.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (49)

Loading
Milana

02.01.2024 17:19

Da u Novoj godini budu sto bolji i unapredjeniji odnosi sa Izraelom

Zoran

02.01.2024 17:23

Srbija i Izrael imaju tradicionalno prijateljstvo i moraju ga čuvati i unaprediti na obostrano zadovoljstvo.

Maja

02.01.2024 17:29

Odlično je videti da se uspostavljaju čvrsti odnosi sa Izraelom. Naš predsednik Vučić ima prijatelje širom sveta.

Mila

02.01.2024 17:30

Očekujemo još jaču saradnju između Srbije i Izraela u budućnosti.