"ŽENE SU UVEK BILE NAJVEĆA SNAGA MOG KABINETA"! Vučić sa najbližim saradnicama! (VIDEO)

Autor:

Vesti

27.12.2023

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik se zahvalio saradnicama na podršci i požrtvovanju.

"ŽENE SU UVEK BILE NAJVEĆA SNAGA MOG KABINETA"! Vučić sa najbližim saradnicama! (VIDEO)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom zvaničnom Instagram profilu video-zapis na kojem se nalazi u društvu svojih najbližih saradnica iz Predsedništva Srbije.

- Nova godina se bliži, pa sam iskoristio priliku da se zahvalim ljudima sa kojima provodim najviše vremena na radnom mestu. Nedostaje Ivica Kojić, ali žene su uvek bile najveća snaga mog kabineta. Hvala im na podršci i požrtvovanju! - napisano je u objavi na predsednikovom zvaničnom Instgram profilu. 

 

 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će, zajedno sa premijerkom Anom Brnabić i ministarkom nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelenom Begović, prisustvovati svečanosti povodom izdavanja građevinske dozvole za BIO4 Kampus.

Svečanost će biti održana u 18 časova u Palati ''Srbija'', saopšteno je iz pres službe predsednika Srbije i Vlade Srbije.

Izgradnja BIO4 Kampusa, kao jedinstvenog multidisciplinarnog projekta, koji će omogućiti Beogradu da postane jedan od priznatih i prepoznatih bioekonomskih centara u Evropi. 

BIO4 označava biomedicinu, bioinformatiku, biotehnologiju i biodiverzitet.

BIO4 Kampus, koji će se prostirati na oko 20 hektara površine, okupiće institucije s bogatom naučnom tradicijom - sedam fakulteta Univerziteta u Beogradu, devet naučnih instituta, kao i ekstenziju Naučno-tehnološkog parka Beograd.

 Premijerka Ana Brnabić najavila je ranije da će izgradnja BIO4Kampusa biti završena do kraja 2026. godine, čime će Srbija postati jedan od najnaprednijih evropskih centara za biotehnologiju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (48)

Loading
Nenad

27.12.2023 11:06

Bravo za naseg predsednika koji ceni rad i red a tu su zene broj1.

bb

27.12.2023 11:12

sigurno smo da je tako da su zene najveca snaga generalno

Katarina

27.12.2023 11:15

Mislim da ove žene, ali i ceo predsednikov kabinet zaslužuju poštovanje za postignute rezultate.

Jova

27.12.2023 11:15

Žene su stub i porodice i celog društva. Zaslužuju svaku podršku.