"ZA USPOMENU NA SUSRET SA DECOM SA KIM!" Predsednik dobio poseban poklon od učenika iz Zvečana, pa im uputio jaku poruku! (FOTO)

Autor:

Vesti

26.11.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je učenike i nastavnike Osnovne škole „Sveti Sava“ iz Žerovnice u Opštini Zvečan sa Kosova i Metohije.

"ZA USPOMENU NA SUSRET SA DECOM SA KIM!" Predsednik dobio poseban poklon od učenika iz Zvečana, pa im uputio jaku poruku! (FOTO)

Foto: FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg

FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg

- Draga deco sa Kosova i Metohije, mnogo sam srećan što vas vidim danas ovde u Beogradu, radostan što ste mogli da posetite Studenicu i Žiču, naše dve velike svetinje, ali i da ovde, u Beogradu, vidite sve – od Hrama Svetog Save do Narodnog muzeja i da obiđete sve institucije svoje države Srbije.

Posebno sam srećan što imate divne nastavnike, vaspitače koji vas čuvaju i štite i uče da pomognete svojoj zemlji, svojoj Srbiji u budućnosti.


Vašim roditeljima sam beskrajno zahvalan na tome što čuvaju, brane i štite svoju otadžbinu Srbiju i zato što u najtežim mogućim uslovima teškog progona i svakodnevnog maltretiranja, znaju da imaju samo jednu zemlju – Srbiju.

Hvala vam i neka živi naš narod na Kosovu i Metohiji, neka živi naša Srbija
- napisao je predsednik na Instagramu.

 

 

On je u ime učenika i nastavnika škole uručio predsedniku poklon knjigu sa porukom "Za uspomenu na susret sa decom sa KiM".

Republika

Foto: FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg

Predsednik sa decom iz Zvečana


BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (45)

Loading
Марко

26.11.2023 11:17

Емотиван сусрет са нашим малишанима који своје тешко детињство проводе на окупираном Космету. Добро је да се покаже да смо уз њих и поред свих проблема. А посебно су важне поруке да никада нећемо признати независност Космета, ма колико то сметало западу, Куртију и српској опозицији.

Maja

26.11.2023 11:23

Ova deca su nas ponos i moramo biti tu za njih i njihove porodice jer trpe ogroman teror od strane Kurtija, a opet ne odustaju od svojih ognjista.

Dare

26.11.2023 11:28

Čak i deca vide Vučićev trud i cene to

Stanislav

26.11.2023 11:29

Deca vide da se Vučić trudi i svom radu da sačuva mir i napredak i poštuju i cene to