"KURTI JE JEDINI TERORISTA KOJI POZIVA NA PROGON NA KIM": Stojković oštro reagovao posle novih napada Prištine na predsednika

Autor:

Vesti

09.10.2023

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjim činom je pokazao da "teroristi nemaju bontona i savesti, pa napadaju i lažno optužuju porodice i decu".

"KURTI JE JEDINI TERORISTA KOJI POZIVA NA PROGON NA KIM": Stojković oštro reagovao posle novih napada Prištine na predsednika

Foto: Privatna arhiva

Predsednik Svepravoslavnog nacionalnog saveta Miloš Stojković oštro je osudio lažne optužbe i napad teroriste Kurtija na porodicu Vučić i predsednikovog sina Danila.

Poručio je da je Kurti upravo taj koji sprovodi i poziva na progon i ubijanje je upravo, a da je poslednjim činom pokazao da "teroristi nemaju bontona i savesti, pa napadaju i lažno optužuju porodice i decu".

- Siguran sam da ove lažne optužbe neće zastrašiti našeg predsednika i njegovu porodicu koja je uvek bila podrška svakom Srbinu, Gorancu, Romu i svim dobronamernim ljudima na Kosovu i Metohiji - istakao je Stojković.

Poručio je da je sramota što svi predstavnici opozicionih stranaka ćute dok Kurti napada i optužuje porodicu predsednika i njihove otadžbine.

- Time samo još jednom pokazuju da bi Srbija sa njima, ne daj Bože na čelu, bila samo kolonija u kojoj bi odlučivali ambasadori i svi najgori srpski neprijatelji. Danilo Vučić je primer čestitog Srbina, kao i cela njegova porodica - zaključio je predsednik Svepravoslavnog nacionalnog saveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (12)

Loading
Vanja

09.10.2023 09:55

Kurti teroriste srpski narod na Kosovu i Metohiji.

Goran

09.10.2023 09:57

Jasne su želje i ambicije Aljbina Kurtija. On bi da protera srpski narod sa KiM. Niko ne mrzi Srbe kao on.

Vanja

09.10.2023 09:57

Kurti se ne pridržava ni jednog sporazuma, vec siri mrznju i zeli nerede.

Vidak

09.10.2023 09:58

Kurti istinski mrzi naš narod. Očigledno je da isti želi da potpuno ukloni sa KiM.