SVEČLJA POVEZAO DANILA VUČIĆA SA DOGAĐAJIMA U BANJSKOJ Vučić se oglasio: "Odlika kukavica je da napadaju tuđu decu, Danilo nema veze ni sa ovim"

Autor:

Vesti

08.10.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Terorista na Kosovu si samo ti, jer ubijaš i terorišeš srpski narod, a za Danila ne brini, hrabar je mladić, nikada i ni po čemu tebi sličan - naveo je predsednik u oštrom odgovoru

SVEČLJA POVEZAO DANILA VUČIĆA SA DOGAĐAJIMA U BANJSKOJ Vučić se oglasio: "Odlika kukavica je da napadaju tuđu decu, Danilo nema veze ni sa ovim"

Foto: printscreen/pink

Tzv. kosovske vlasti tvrde da imaju trag koji vodi do toga da je sin predsednika Srbije Danilo Vučić, umešan u događaje u Banjskoj. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na društvenoj mreži Instagram oglasio se tim povodom i uputio oštar odgovor.

- Večeras je Kurti optužio moju porodicu, mog prvenca Danila, ni on sam ne zna kako je do toga došao, da je nekako učestvovao u, kako kaže, terorističkom napadu u Banjskoj. Prva odlika kukavica koju svaki čovek primeti je kad neko napada tuđe porodice, decu, jer mu se oni uvek čine kao najlakše meta - napisao je Vučić.

On je demantovao da umešanost svog sina u događaje u Banjskoj.

 

 

- Danilo, naravno, nema nikakve veze ni sa čim, osim što voli Srbiju i Kosovo i Metohiju kao njen deo, u skladu sa Poveljom UN. Pokušao si, Kurti, i dugim cevima majicu da mu skineš, nisi uspeo. Ćerku si mi vređao, onako, junački i muški kako samo ti umeš. Terorista na Kosovu si samo ti, jer ubijaš i terorišeš srpski narod, a za Danila ne brini, hrabar je mladić, nikada i ni po čemu tebi sličan - naveo je u svojoj objavi predsednik Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (127)

Loading
Sara

09.10.2023 09:48

Kurti nisko udara, mesa Danila, a svi dobro znaju da je Kurti jedini krivac za desavanja na KiM. O njemu mislim sve najgore!

Branka

09.10.2023 09:49

Neće uspeti Kurti da pobedi Srbiju koliko god se trudio i koliko god se služio pokvarenim i prljavim sredstvima. Treba da ga bude sramota što je toliko zao i pokvaren. Užasno je to što radi!

Jovana

09.10.2023 09:49

Срамни напад који спроводе Куртијеви полтрони за породицу председника Вучића.

Ana

09.10.2023 09:50

Istina je da Kurti samo izmišlja I vredja i sad se setio da "digne prasinu" kako je Danilo umešan u zlocin koji se dogodio na KiM . Jadno!