OSMANI PRETI, LAŽE I UCENJUJE! Postavlja ultimatum u Španiji: Prvo sankcije Srbiji, pa razgovor sa Vučićem

Autor:

Vesti

05.10.2023

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je u Granadi iskoristila priliku da huška ostale zemlje protiv Srbije, poručivši da očekuje i sankcije, a potom pomenula i status nepriznate države Kosovo

OSMANI PRETI, LAŽE I UCENJUJE! Postavlja ultimatum u Španiji: Prvo sankcije Srbiji, pa razgovor sa Vučićem

Foto: Tanjug-AP

Takozvana "kosovska predsednica" Vjosa Osmani pozvala je danas Španiju da usvoji mere protiv Srbije i poručila da nema razloga da razgovara sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem dok se ne usvoje sankcije.

- Nema razloga za sastanak dok se ne usvoje sankcije Vučiću. Prvo sankcije, a onda možemo da razgovaramo o ostalom - rekla je Osmanijeva u Granadi po dolasku na samit Evropske političke zajednice.

Osmanijeva je rekla da je Španija, koja predsedava Savetom EU do kraja godine, doprinosi miru i stabilnosti evropskog kontinenta i poručila da se nada da će Madrid razumeti da, kako je rekla, "podržavanje agresora" nakon događaja 24. septemrba u Banjskoj neće pomoći miru i stabilnosti.

- Nadam se da će se Španija pridružiti drugim zemljama koje isto razmišljaju u Evropi da usvoji mere protiv Srbije zbog ovog užasnog čina, ne samo protiv Kosova, već protiv mira i stabilnosti i bezbednosti celog evropskog kontinenta - rekla je ona.

Osmanijeva je dodala da se nada da će sa španskim liderom imati priliku da o tome razgovara, ali je priznala da nemaju potvrđen sastanak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (29)

Loading
Predrag

05.10.2023 13:59

Misli da ako je skinula kilažu može da zavede Vučića... nema šanse hehe

Boba

05.10.2023 13:59

Vučić pokazuje predanost očuvanju stabilnosti na Balkanu kroz dijalog sa evropskim liderima.

Tas

05.10.2023 14:05

Osmani da se tornja na Prokletije gde i spada.

Ninuska

05.10.2023 14:15

Za ucenu i iznudu se krivično odgovara, Osmani je zaboravila na tu činjenicu.