SUPRUGA HEROJA IZ BANJSKE ODLUČILA DA NE STIDI ISTINE: Fotografije ubijenog Mijailovića bez cenzure pokazuju brutalnost napada

Autor:

Vesti

02.10.2023

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić je gostovao u emisiji "Ćirilica" na Hepi televiziji, gde je izrazio svoje duboko saosećanje povodom nemilog događaja u selu Banjska na Kosovu i Metohiji, gde su tragično stradali Stefan Nedeljković, Bojan Mijailović i Igor Marinković.

SUPRUGA HEROJA IZ BANJSKE ODLUČILA DA NE STIDI ISTINE: Fotografije ubijenog Mijailovića bez cenzure pokazuju brutalnost napada

Foto: printscreen/tanjug live

printscreen/tanjug live

 

Vučić je takođe komentarisao pokazivanje fotografije ubijenog Bojana Mijailovića na nedavnoj konferenciji za medije direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Petra Petkovića. Predsednik je izrazio da je supruga Bojana Mijailovića dozvolila da se pokaže njegova fotografija bez blurovanja kako bi se videlo da je ubijen iz neposredne blizine, dok je ležao na leđima.

Međutim, Vučić ističe da ne može da mu oprosti što ne želi da govori o stradalim Srbima kao o teroristima. On naglašava da ljudi koji su činili takve strahote nisu to radili iz zle namere, već da je cela situacija dovedena do krajnjih granica napetosti.

"Doteralo je cara do duvara. Ja to znam, pratim to godinu i po dana, niko to ne zna bolje od mene", rekao je predsednik. Njegova poruka naglašava da je situacija na Kosovu i Metohiji duboko kompleksna i da zahteva ozbiljan pristup i rešenje koje će obezbediti mir i stabilnost za sve stanovnike te regije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (38)

Loading
Mia

02.10.2023 22:22

Jako je bitno da se otkrije istina jer nasi stradali heroji to zasluzuju!

Bb

02.10.2023 22:22

Tuzno ali narod vidi sta je istina i da je za sve kriv kurti

Petar

02.10.2023 22:23

Hvala joj na hrabrosti sto je dopustila da se obelodani istina

zika

02.10.2023 22:23

koliko god bolno bili, treba pokazati ovako nesto javno, da se vidi prava istina a ne da sve bude rekla kazala.. ovo je velika tragedija sto se dogodilo i treba pokazati svetu kakav je Kurti stvarno