KURTI U ŠTABU OVK SA AMERIKANCIMA! Isplivao ekskluzivni snimak susreta - u društvu još jedna krupna albanska zverka (VIDEO)

Autor:

Vesti

01.10.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimku se može videti premijer lažne države zajedno sa višim rukovodiocima štaba OVK.

KURTI U ŠTABU OVK SA AMERIKANCIMA! Isplivao ekskluzivni snimak susreta - u društvu još jedna krupna albanska zverka (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP, Printscreen/www.tiktok.com/@funnybooy1

Isplivao je ekskluzivni snimak Aljbina Kurtija u glavnom štabu OVK na sastanku sa AmerikancimaVideo snimak datira iz kosovskih medija još iz 1998. godine.

Kako je naglašeno na početku videa, ovo je za sve one koji kažu da Kurti nije bio deo OVK.

Na snimku se može videti premijer lažne države zajedno sa višim rukovodiocima štaba OVK, Jakup Krasnići, Rame Buja i Sokol Bašota.

Oni su se tada sastali sa šefom kancelarije SAD u Prištini Larijem Rozinom, kao i sa visokim američkim zvaničnikom. Sastanak je održan u sedištu centralnog štaba OVK u selu Dragobil u Mališevu. 

Lari Rosin je bio jedan od naistaknutijih američkij diplomata. Bio je prvi šef Americke kancelarije u Prištini 1999, što mu je otvorilo put u visoku diplomatiju - 2001. imenovan je za ambasadora SAD u Hrvatskoj, gde je službovao dve godine. Rosin se bavio kosovskom problematikom

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading