TROJICA STRADALIH SRBA U SELU BANJSKA BIĆE DANAS SAHRANJENI! Evo kada i gde će se porodica i prijatelji oprostiti od nih!

Autor:

Vesti

01.10.2023

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trojica Srba koji su brutalno ubijeni prošle nedelje u Banjskoj, Stefan Nedeljković, Bojan Mijailović i Igor Milenković biće sahranjeni danas u Vrnjačkoj Banji i Leposaviću.

TROJICA STRADALIH SRBA U SELU BANJSKA BIĆE DANAS SAHRANJENI! Evo kada i gde će se porodica i prijatelji oprostiti od nih!

Foto: Instagram/192_rs

Stefan Nedeljković biće sahranjen u Vrnjačkoj Banji, a građani se pozivaju u 11 časova da se skupe kod „Knez Petrol“ pumpe u ovom mestu.

Bojan Mijailović će biti sahranjen u 12 časova na mesnom groblju u Leposaviću, a u istom mestu u selu Graničane u 14 časova biće sahranjen i Igor Milenković.

Podsećamo, srpski heroji Nedeljković, Mijailović i Milenković su ubijeni u sukobu lokalnih Srba i takozvane kosovske policije, 24. septembra, u selu Banjska, na severu Kosova i Metohije.

Njihova tela su tek juče porodice preuzele iz Instituta za sudsku medicinu u Prištini, odakle su prevezena u kapelu u mestu Rudare kod Zvečana.

BONUS VIDEO;

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading