TEROR SE NASTAVLJA - GRUPA SRPSKIH POKLONIKA ZATVORENA U BANJSKOJ: Kurtijevi specijalci blokirali manastir i celo naselje

Autor:

Vesti

25.09.2023

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema poslednjim nezvaničnim izveštajima broj ubijenih Srba je četiri.

TEROR SE NASTAVLJA - GRUPA SRPSKIH POKLONIKA ZATVORENA U BANJSKOJ: Kurtijevi specijalci blokirali manastir i celo naselje

Foto: Tanjug/AP

Grupa srpskih poklonika zatvorena je i ispitivana od strane Eufora, a kako nezvanično saznaje portal Republika, tzv. kosovska policija blokirala je manastir i celo naselje.

U manastiru Banjska u koji je juče upala grupa naoružanih, maskiranih ljudi, između ostalog, nalaze se i dva vozača bačkopalanačkog Dunavprevoza

Dušan Đukić iz "Dunaprevoza" je za RTV potvrdio da se među pedesetak turista iz Novog Sada, u manastiru Banjska nalaze se i vozači iz njegove firme, Veljko Biberčić iz Gajdobre i Marko Zorić iz Bačke Palanke, saznaje RTV.

- Oni su dobro nakon višečasovne pucnjave, danas će dati izjave policiji, još uvek čekaju da ih sprovedu do administrativne linije - dodao je on.

Podsetimo, Specijalno tužilaštvo u Prištini potvrdilo je da je danas pronađeno još jedno telo u reonu Banjske i to na oko 1,5 kilometar od mesta gde je došlo do sukoba Srba i Kurtijeve policije. 

Prema poslednjim nezvaničnim izveštajima broj ubijenih Srba je četiri. U obračunu sa takozvanom kosovskom policijom u Banjskoj stradali su I. M. i B M. iz Leposavića, kao i S. N. iz Zvečana i njihovi idenstiteti su otkriveni. O ostalima se za sada čeka policija sa novim saznanjima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Cici

25.09.2023 16:48

Potrebno je da neko sto pre zaustavi Kurtija

Ana

25.09.2023 16:49

Jadni i neduzni Srbi koji su izgubili živote, tuga

Srđa

25.09.2023 17:13

Nastavak nasilja može da dovede do novih sukoba.

Slavica

25.09.2023 17:34

Ovo je vreme kada moramo biti ujedinjeni i podržati našu zemlju i ljude na KiM.