MARINIKA TEPIĆ DOVODI U ZABLUDU JAVNOST IZNOŠENJEM NEISTINA! Više javno tužilaštvo u Beogradu: Targetira pojedine tužioce

Autor:

Vesti

12.09.2023

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na ovaj način ona ciljano targetira pojedine tužioce i ugrožava njihovu samostalnost u postupanju, a pogotovo javne tužioce VJT u Beogradu.

MARINIKA TEPIĆ DOVODI U ZABLUDU JAVNOST IZNOŠENJEM NEISTINA! Više javno tužilaštvo u Beogradu: Targetira pojedine tužioce

Foto: ATA Images

Više javno tužilaštvo u Beogradu smatra da narodni poslanik Marinika Tepić u kontinuitetu dovodi u zabludu javnost iznošenjem neistina, davanjem nestručnih komentara, kao i proizvoljnim i nestručnim tumačenjima važećih zakona.

Na ovaj način ona ciljano targetira pojedine tužioce i ugrožava njihovu samostalnost u postupanju, a pogotovo javne tužioce VJT u Beogradu.

VJT u Beogradu očekuje reakciju Visokog saveta tužilaca na sve učestalije napade pojedinih političara na javne tužioce.

U cilju istinitog informisanja javnosti VJT u Beogradu ukazuje da je službena beleška inspektora Slobodana Milekovića, koja je označena oznakom "strogo poverljivo" od strane Sektora unutrašnje kontrole MUP-a RS dostavljena ovom tužilaštvu 11. jula 2022. godine.

S obzirom na hitnost informacija iz beleške, beleška je 12. jula 2022. godine ekspedovana tadašnjem Tužilaštvu za organizovani kriminal, sada Javnom tužilaštvu za organizovani kriminal, na nadležnost, zbog sunnje da je eventualno izvršeno krivično delo Sprečavanje i ometanje dokazivanja, iz člana 336. stav 1 Krivičnog zakonika, a koje je izvršeno u vezi sa krivičnim delima iz člana 2 Zakona o organizaciji i nadležnosti državnih organa u suzbijanju organizovanog kriminala, terorizma i korupcije za koje je nadležan Viši sud u Beogradu, Posebno odeljenje za organizovani kriminal, pred kojim postupa gore pomenuto tužilaštvo, a imajući u vidu da se pred Višim sudom u Beogradu, Posebno odeljenje za organizovani kriminal vodi postupak protiv okrivljenog Predraga Koluvije koji je u sredstvima javnog informisanja poznat kao “Jovanjica”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (13)

Loading
Nikola

12.09.2023 16:16

Šta se drugo i može očekivati od nje...

Bojan

12.09.2023 16:17

Dokle će ova žena to da radi...

Goran

12.09.2023 16:18

Stvarno sramota, ovo uopšte nije u redu

ines

12.09.2023 16:28

Nedaj boze da o sudbini Srbije i srpskog naroda ikada odlucuje Marinika Cobani.