SRAMOTA! PREDVODNIK BANDITA OVOG PUTA JE JEDAN JEDINI ĆUTA! Popeo se na klupu pa uradio NEŠTO SRAMNO - opozicija ponovo pravi haos u Skupštini! (FOTO)

Autor:

Vesti

06.09.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj put, predvodnik ovog incidenta bio je Aleksandar Jovanović Ćuta.

SRAMOTA! PREDVODNIK BANDITA OVOG PUTA JE JEDAN JEDINI ĆUTA! Popeo se na klupu pa uradio NEŠTO SRAMNO - opozicija ponovo pravi haos u Skupštini! (FOTO)

Foto: Privatna Arhiva

Deo opozicije u srpskom parlamentu ponovo je izazvao tumult, stvarajući haos u toku sednice. Poslanici opozicije su napustili svoja mesta, počeli duvati u pištaljke i urlati na saborce iz većinske stranke.

Foto: Privatna Arhiva

 

Ovaj put, predvodnik ovog incidenta bio je Aleksandar Jovanović Ćuta, koji se popneo na svoju poslaničku klupu i s osmehom posmatrao nastali nered u parlamentu.

Podsećanja radi, deo opozicije je juče pokušao blokirati rad parlamenta, kako bi sprečili raspravu o budžetskom rebalansu koji je predviđao niz socijalnih beneficija za građane Srbije.

Foto: Privatna Arhiva

 

U početku današnje rasprave, opozicija je ponovila svoj zahtev za raspisivanjem vanrednih parlamentarnih i beogradskih izbora. Premijerka Ana Brnabić je odgovorila opoziciji, poručujući im da nisu uspeli da zaustave rad parlamenta.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (34)

Loading
Salle

06.09.2023 12:25

Tako je to kada polusvet želi da uvede ponašanje sa ulice u skupštinu.

Opštinarka

06.09.2023 12:58

@Salle - Nenormalno ponašanje opozicionih poslanika, slika je i prilika onoga što oni Srbiji mogu da ponude, a to su haos i nasilje.

Sanja

06.09.2023 12:25

Ovakvo ponasanje Cute i opozicije je jos jedan pokazatelj nekulture,i namerne opstrukcije Skupštine jer je očigledno da njih me zanimaju interesi Srbije

Predrag

06.09.2023 12:26

Treba obezbeđenje da izbaci obu razularenu opozicionu masu na ulicu