TAJKUNSKI MEDIJI SE RAZOTKRILI JAVNO: Prljavu kampanju vode pod direktivom iz istog centra - EVO I DOKAZA! (FOTO)

Autor:

Vesti

05.08.2023

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sami sebe razotkrili.

TAJKUNSKI MEDIJI SE RAZOTKRILI JAVNO: Prljavu kampanju vode pod direktivom iz istog centra - EVO I DOKAZA! (FOTO)

Foto: printscreen

Tajkunski mediji - N1, Nova S i Danas se čak više ni ne trude da sakriju zajedničku kampanju protiv predsednika Aleksandra Vučića i građana Republike Srbije, već beskrupulozno i bez imalo stida javno pokazuju da ujedinjenim snagama, doduše bezuspešno, idu protiv Vučićeve politike.

Naime, na pomenutim portalima su se pojavili identični tekstovi u kojima narodni poslanik, jedan od predvodnika protesta ''Srbija protiv nasilja'', istih onih ispred kojih potpredsednik Narodne stranke, Miroslav Aleksić preti građanima ''da će Srbija stati'', Aleksandar Jovanović Ćuta govori o organizovanim šetnjama opozicionara, a u svakom od tih tekstova ista greška se pojavljuje. 

Aleksandra su ''prekrstili'' u AleksNadar. Jasno je da svi dobijaju narudžbenicu iz istog centra koji očigledno ima nameru da sistemski uništi državu i predsednika Vučića, a da se oni koji interpretiraju te zahteve na svojim portalima, ne trude čak ni da pročitaju, a kamoli isprave napisano, te sami sebe otkrivaju u sramnim radnjama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (49)

Loading
Slavka

05.08.2023 20:56

Identični tekstovi, bez imalo sramote, na sva tri tajkunska portala. Ono što smo znali, oni su samo potvrdili.... direktiva stiže iz jednog centra.

Nana

05.08.2023 20:59

Opoziciju više niko ne podržava to su samo oni.

Ana

05.08.2023 21:09

tajkunski mediji su organizovani da rade na rušenju Srbije, ali neće im poći za rukom

Saša

05.08.2023 21:10

Sada se sve vidi,ali već neko vreme i naslućuje da N1 i Nova S vode prljavu kampanju protiv predsednika,staršno.