POBEDIĆE SRBIJA! NASTAVLJAMO DA IDEMO NAŠIM PUTEM: Predsednik Vučić sumirao nedelju na izmaku! (VIDEO)

Autor:

Vesti

23.07.2023

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije sumirao radnu nedelju.

POBEDIĆE SRBIJA! NASTAVLJAMO DA IDEMO NAŠIM PUTEM: Predsednik Vučić sumirao nedelju na izmaku! (VIDEO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je putem zvaničnog Instagram naloga sumirao urađeno u nedelji na izmaku.

- Nastavljamo da idemo našim putem, na kojem je svaki korak važan. Srbija je postala respektabilan igrač na međunarodnoj političkoj sceni i dobro zna vrednost svakog napora koji ulaže i uspeha koji postigne, a konačnu diplomatsku bitku dobija samo onaj ko je čvrsto odlučio da pobedi i savlada sve prepreke na svom putu, ma kako velike bile. Pobediće Srbija - kaže.

- Dok sumiram utiske iz prethodne radne nedelje, svakako izdvajam sastanak sageneralnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom, koji je sa pažnjom saslušao argumentaciju i sagledao dokaze o svakodnevnim provokacijama i pravnom i fizičkom nasilju koje Priština sprovodi nad srpskom zajednicom na Kosovu i Metohiji, a koje sam mu detaljno predočio - piše na profilu predsednika.

 

 

Vučić ističe da dok nastavljamo borbu za miran i dostojanstven život našeg naroda na KiM, uporedo radimo na realizaciji projekata koji će snažno doprineti ravnomernom razvoju Srbije, ne samo u pogledu infrastrukture, već i u oblasti institucionalnog jačanja lokalnih samouprava.

- Nastavljamo da idemo našim putem, na kojem je svaki korak važan. Srbija je postala respektabilan igrač na međunarodnoj političkoj sceni i dobro zna vrednost svakog napora koji ulaže i uspeha koji postigne, a konačnu diplomatsku bitku dobija samo onaj ko je čvrsto odlučio da pobedi i savlada sve prepreke na svom putu, ma kako velike bile. Pobediće Srbija - zaključuje predsednik Srbije.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (85)

Loading
Milena Maksimovic

23.07.2023 18:34

Realizacijom projekata nastavljamo sa razvojem Srbije I samim tim cemo nastaviti sa napretkom.

Vesna

23.07.2023 18:37

Srbija će nastaviti da pobeđuje na svakom koraku.

Una

23.07.2023 18:38

Upornost je jedan od razloga zašto dajem punu podršku Aleksandru Vučiću.

Dijana

23.07.2023 18:43

Borba za bolju Srbiju se nastavlja. Srbija je mnogo napredovala