ZAHTEVI NARODA SU OPRAVDANI, ALI JE OPOZICIJA NEODGOVORNA! Đukanović o protestu u Beogradu!

Autor:

Vesti

20.05.2023

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đukanović je komentarisao sinoćnji skup u Beogradu.

ZAHTEVI NARODA SU OPRAVDANI, ALI JE OPOZICIJA NEODGOVORNA! Đukanović o protestu u Beogradu!

Foto: Tanjug/T. Radovanović

Vladimir Đukanović

Advokat i visoki funkcioner SNS Vladimir Đukanović okarakterisao je opozicione lidere kao neodgovorne, budući da su iskoristili narod i emocije naroda nakon dve velike tragedije koje su Srbiju zavile u crno.

- Žao mi je onolikog naroda koji je sinoć došao da izrazi bunt, koji je imao još od početka protesta zahteve koji su bili skroz na mestu i o kojima može i mora da se razgovara, što je neodgovornošću dela opozicije sinoć doživeo ono što je doživeo. Molim sve medije koji su naklonjeni vlastima da ne potcenjuju ljude sa protesta. Neodgovornost opozicionih lidera ne sme po strani da ostavi opravdane zahteve nastale u vezi sa dve užasne tragedije koje su nam se dogodile. Od početka smo otvoreni i hoćemo da razgovaramo i da izađemo u susret tim zahtevima. Narod ima pravo da ih postavi, ali opozicioni funkcioneri nemaju pravo da zloupotrebljavaju narod i emocije naroda da bi sticali neke političke benefite. Hoćemo da razgovaramo o svemu. O rijaliti programima, o REM-u, o tome kako da poboljšamo bezbednost dece i svih naših građana. Dužni smo, to nam je obaveza i naša vrata su otvorena - napisao je Đukanović na Tviteru.

Podsetimo, tokom jučerašnjeg opozicionog "Protesta protiv nasilja" u Beogradu, okupilo se nekoliko hiljada ljudi, a u masi su zapaženi Savo Manojlović koji se i potukao, Biljana Stojković koja se cerekala, kao i mnogi strani lobisti koji su podržavali i podstrekivali haos na ulicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading