SUTRA SEDNICA SKUPŠTINE: Poslanici raspravljaju o bezbednosnoj situaciji nakon tragedija u OŠ "Vladislav Ribnikar" i u Mladenovcu

Autor:

Vesti

17.05.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednja tačka dnenog reda biće Predlog za glasanja o nepovrenju članu Vlade, ministru policije Bratislavu Gašiću

SUTRA SEDNICA SKUPŠTINE: Poslanici raspravljaju o bezbednosnoj situaciji nakon tragedija u OŠ "Vladislav Ribnikar" i u Mladenovcu

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIC

Predsednik Skupštine Vladimir Orlić zakazao je treću sednicu prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije za sutra u 15 sati.

Na dnevnom redu sutrašnjeg zasedanja biće Izveštaj o bezbednosnoj situaciji u Republici Srbiji nakon masovnih ubistava u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu i na području Smedereva i Mladenovca. 

Takođe, poslanići će raspravljati o Izveštaju o nadzoru programa komercijalnih pružilaca medijskih usluga. 

 

Tema sednice biće i Predlog odluke o obrazovanju Anketnog odbora radi utvrđivanja činjenica i okolnosti koje su dovele do masovnih ubistava na Vračaru i u Smederevu, utvrđivanja propusta u vršenju nadležnosi i preuzimanja odgovarajužih radnji, utvrđivanja odgovornosti nadleržnih lica i predlaganja mera.

Poslednja tačka dnenog reda biće Predlog za glasanja o nepovrenju članu Vlade, ministru policije Bratislavu Gašiću. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading