LAŽNI POLJOPRIVREDNIK TVRDI DA JE NA UDARU: Navodno mu prete, tajkunski mediji se pitaju ko ga zastrašuje

Autor:

Vesti

16.05.2023

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mileta Slankamenac iz sela Gospođinci kod Žablja, koji se na televiziji N1 predstavljao kao poljoprivrednik, zapravo je zaposlen u Gradskoj upravi Novi Sad.

LAŽNI POLJOPRIVREDNIK TVRDI DA JE NA UDARU: Navodno mu prete, tajkunski mediji se pitaju ko ga zastrašuje

Foto: Facebook/Printscreen

Ko zastrašuje Miletu Slankamenca: Poljoprivrednici neće odustati od protesta, odjeknuo je naslov u tajkunskim medijima N1, istim onim u koje se uključio ovaj kvazi poljoprivrednik kako bi pričao o navodnim pretnjama koje je dobio, zapravo ne ni dobio, nego na koje su ga upozorile "rekla-kazala" seoske priče.

Mileta Slankamenac iz sela Gospođinci kod Žablja tvrdi da je juče imao neprijatnosti, kada su ga pozvali prijatelji da mu kažu da se ne vraća u Gospođince, jer su ga tražili neki momci, a onda je naveo i kako mu je neka prijateljica rekla da se oko njegove kuće vozio neki auto.

Njemu su navodno posle pretnji koje je dobio pomogle košmije, ali ono što bode oči jeste činjenica da se on predstavlja kao poljoprivrednik?!

Ono što je jasno jeste da je Slankamenac zaposlen u Gradskoj upravi Novi Sad, i postavlja se pitanje kakav je on poljoprivrednik, piše Alo.

- Ja sam označen kao neki vođa što nema blage veze sa životom, odluke se donose glasanjem . Ja sam tu ispred svog udruženja samo da komuniciram sa drugim udruženjima - rekao je Slankamenac, koji se opet predstavlja kao poljoprivrednik i najavljuje proteste i dodaje:

- I da je moje udruženje odustalo, a ne bi, ostalo bi još šest koji bi ušli u protest.

Najavljuje i da će se poljoprivrednici iz okoline Novog Sada, danas u podne okupiti kod Master centra u tom gradu, ukoliko im policija dozvoli da prođu.

Ono što je interesantno je to da je vest da su pregovori poljoprivrednika sa premijerkom Anom Brnabić propali i da su organizatori najavili proteste, samo je još jedan pokušaj destabilizacije zemlje, iza kojih stoje lažni popljoprivrednici i političke interešdžije.

Jedan od organizora protesta Mileta Slankamenac nije nikakav popljoprivrednik jer i ne obrađuje zemlju, već politički aktivista koja je u stalnoj komunikaciji sa predstavnicima opozicije, piše NS uživo.

Kako su za portal NS uživo ispričali sagovornici iz mesta Gospodjinci kod Žablja odakle je i Slankamenac, on nije nikakav poljoprivrednik, jer i ne obrađuje zemlju.

On je politički aktivista, manipulator koji je je u stalnoj komunikaciji ne sa lokalnim predstavnicima opozicije već sa onima iz Beograda, pre svega sa poslanikom DS Srđanom Milivojevićem. On je zaposlen o novosadskom preduzeću ZIG. To nije tajna. Mi to znamo i ovo je samo još jedan pokušaj da nas poštene popljoprivrednije koji teškom mukom zarađujemo izmanipulišu podmećući nam ljude kao što je Slankamenac – ispričali su poljoprovrednici za NS uživo.

Slankamencu koji je jedan od osnivača “Inicijative  za opstanak poljoprivrednika Srbije” kako ističu sagovornici portala NS uživo, nije cilj da radi na poboljšanju svog položaja, već instruisani opozicionim političkim predstavnicima  koji danima koriste tragične događaje i sprovode nasilje, a u sve uvuku i popljoprivrednike.

Podsetimo, predstavnici Vlade su više puta imali sastanke sa poljoprivrednicima kako bi se postigao dogovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading