JEREMIĆ ZVANIČNO OPTUŽEN ZA MILIONSKI KRIMINAL, ALI O TOME TAJKUNSKI MEDIJI NE PIŠU: Direktno povezan sa korupcijskim skandalom koji uključuje Bajdenovog sina

Autor:

Vesti

12.05.2023

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hejterski mediji kriju da vlast u SAD sumnjiči Vuka Jeremića za kriminal.

JEREMIĆ ZVANIČNO OPTUŽEN ZA MILIONSKI KRIMINAL, ALI O TOME TAJKUNSKI MEDIJI NE PIŠU:  Direktno povezan sa korupcijskim skandalom koji uključuje Bajdenovog sina

Foto: Tanug-AP, ATA Images

Vuk Jeremić, lider NS i jedan od lešinara koji pokušava politički da profitira na masovnom ubistvu dece zvanično je u SAD osumnjičen za milionski kriminal, ali to za tajkunske medije u Srbiji nije vest!?!

Zašto? Pa, zato što ‘profesionalni’ i ‘nezavisni’ novinari pišu samo ono što im narede gazde Dragan Šolak i Dragan Đilas.

A naređenje sada glasi: Sakrijte da je Vuk Jeremić, da je jedan od nas u Americi zvanično osumnjičen za milionski kriminal i pranje novca! Sakrijte, ne sme da se vidi da na ‘proteste’ protiv države, da na blokadu ‘Gazele’ poziva onaj ko je zapravo najgori korupcionaš i kriminalac!

Foto: Printscreen

 

Podsetimo, grafički prikaz američkog Komiteta za nadzor objašnjava veze Vuka Jeremića sa Hanterom Bajdenom i mahinacije koje su radili.

Na konferenciji su prikazane šeme koje pokazuju direktnu vezu Jeremića sa korupcionaškim skandalom povezanim sa Bajdenovim sinom, koji već mesecima trese Ameriku, piše Informer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (15)

Loading
Sloba

12.05.2023 09:50

Gde su sad tajkunski mediji koji su poznati po tome što vole da se bave aferama da objave dokazani lopovluk Vuka Jeremića?

Milkana

12.05.2023 09:50

To se nigde ne pominje

Kosta

12.05.2023 09:52

Ućutali su se,nisu očekivali da će Vukove prevare izaći na videlo.

Obilić

12.05.2023 09:53

I to građani da podrže? Strašno!