I ON KORISTI TRAGEDIJE ZA LIČNU PROMOCIJU! Na protest opozicije stigao i Vuk Jeremić!

Autor:

Vesti

08.05.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umesto da izađe sa konkretnim rešenjem šta kao društvo možemo da uradimo, opozicija i sam Vuk Jeremić su rešili da politizuju bol građana Srbije i organizuje političke proteste.

I ON KORISTI TRAGEDIJE ZA LIČNU PROMOCIJU! Na protest opozicije stigao i Vuk Jeremić!

Foto: Printscreen

Da je protest dela opozicije, koji uskoro počinje u Beogradu, politički i da je organizovan za lične promocije njihovih lidera dokazuje i to što i oni pristižu u centar Beograda.

Tako je i Vuk Jeremić, obučen po poslednjoj modi, došao da isparadira i navodno protestuje zbog porasta nasilja u društvu.

Umesto da izađe sa konkretnim rešenjem šta kao društvo možemo da uradimo, opozicija i sam Vuk Jeremić su rešili da politizuju bol građana Srbije i organizuje političke proteste. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
Maja

08.05.2023 18:13

Opozicija i ovako tesku situaciju koristi da pljuje Vucica

Tanja

08.05.2023 18:14

Sve sami šljam do šljama. Opozicija I tajkunski mediji, huligani bez imalo ljudskosti i osećanja prema nikome čak ni prema porodicama poginulih.

Marko

08.05.2023 18:14

Opozicija koristi ovako tešku tragediju koja je zadesila Srbiju kako bi iz nje izvukli sopstvenu korist i napadali vlast

Jelena

08.05.2023 18:14

Šta se i od njega drugo moglo očekivati nego da podlo i sebe ubaci u program.Sram ga bilo.