NIŠTA IM NIJE SVETU, PA NI ŽIVOTI NEVINE DECE! Jeremićevac bez srama, morao da laže i na dan žalosti!

Autor: Republika

Vesti

08.05.2023

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U danima najdublje žalosti zbog nezapamćenih tragedija koje su zadesile Srbiju i njene građane u poslednjih dana, u školi na Vračaru i u Mladenovcu, pojedini predstavnici opozicije nisu posustajali u nameri da ove jezive događaje koriste za politizaciju i sopstvenu promociju.

NIŠTA IM NIJE SVETU, PA NI ŽIVOTI NEVINE DECE! Jeremićevac bez srama, morao da laže i na dan žalosti!

Foto: ATAImages

Bolesni lažov Vuk Jeremić i njegovi pajtosi napali državu i masovno lagali u momentu dok ih predsednik Srbije svojim rečima uživo demantovao.

U danima najdublje žalosti zbog nezapamćenih tragedija koje su zadesile Srbiju i njene građane u poslednjih dana, u školi na Vračaru i u Mladenovcu, pojedini predstavnici opozicije nisu se libili da ove jezive događaje koriste za politizaciju i sopstvenu promociju.

Iako je u našoj zemlji zbog pogibije učenika OŠ „Vladislav Ribnikar“ proglašena trodnevna žalost, čak ni dani nadublje tuge i bola, za pojedine nisu razlog za uzdržanost i poštovanje nevinih žrtava, već su i ove tragične događaje iskoristili ne bi li se dokopali vlasti.

Dok Srbija tuguje zbog žrtava nezapamćene tragedije pojedini političari su iskoristili priliku da napadnu vlast. U tome nisu birali sredstva, pa su se, bez imalo srama, služili lažima o uvođenju vanrednog stanja, najavljivali su ulične mitinge, predsednika Aleksandra Vučića nazivaju diktatorom…

Najaktivniji u ovome su bili funcioneri Narodne stranke Vuka Jeremića. Najpre je Stefan Jovanović, generalni sekretar i portparol Narodne stranke, objavio da država uvodi vanredno stanje.

"Pripremaju nam vanredno stanje! To ima za cilj da spreči da se bes naroda prelije na ulice", objavio je on na svom Tviter nalogu, a u tome su mu se odmahpridružili I poslanik te stranke Siniša Kovačević, kao i potpredsednica DS Tatjana Manojlović i njen stranački kolega Srđan Milivojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (57)

Loading
Daca

08.05.2023 13:13

Jeremić ne bira dan, svakodnevno laže. Samo to i zna.

MARTA

08.05.2023 13:13

Ovo je velika bruka i sramota cime se opozicija bavi ....

Ana

08.05.2023 13:14

Ni nastradalu decu ne postuje opozicija.

Нина

08.05.2023 13:18

Kada ti je laž u krvi, postano nebitno kakav je dan u pitanju