OVAKVU SRAMOTU SRBIJA NE PAMTI! Divljali u skupštini, sad pozivaju na proteste protiv nasilja

Autor:

Vesti

08.05.2023

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To nije zaustavilo deo političke opozicije Srbije da i ove tragične događaje iskoriste za svoje bezumne političke ciljeve

OVAKVU SRAMOTU SRBIJA NE PAMTI! Divljali u skupštini, sad pozivaju na proteste protiv nasilja

Foto: RTS/printscreen

Tragična dešavanja prethodnih dana potresla su Srbiju i region.

 

Međutim, to nije zaustavilo deo političke opozicije Srbije da i ove tragične događaje iskoriste za svoje bezumne političke ciljeve, pa tako pozivaju na protest "Srbija protiv nasilja"  ispred Narodne skupštine.

 

Podsetimo, 2017. godine Boško Obradović gađao je Aleksandra Martinović mišem u Narodnoj skupštini, 2019. Srđan Nogo je doneo vešala na protestu aludirajući na smrt, ali to nije jedini njegov ispad. On je 2020. godine pucao iz paintball puške pucao na Skupštinu.

 

Izuzetak nije ni Vuk Jeremić koji je krenuo put predsedništva kako bi se tukao sa predsednikom Vučićem.

 

Valja podsetiti na nasilje ispred skupštine, napad na policiju, demoliranje i paljenje Beograda u junu 2020. godine, kao i na rušenje ograde ispred predsedništva 2019. godine.

 

U popodnevnom delu sednice Skupšitne 07.11.2022. godine, posle izlaganja šefa poslaničke grupe Narodne stranke Miroslava Aleksića, u sali je došlo do  incidenta kada je poslanik Jeremićeve stranke Stefan Jovanović uputio sramnu uvredu narodnom poslaniku Milenku Jovanovu.

- Je*aću ti mater! - rekao je Jovanović sa svog poslaničkog mesta, a zatim ustao da se sa poslanicima vladajuće stranke obračuna fizički. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (52)

Loading
Aco

08.05.2023 13:28

Jadni mi ako Jeremic, izdajnik i nasilnik poziva na proteste protiv nasilja. Najbolje je da se povuce sa politicke scene i da se vise ne bruka.

Tijana

08.05.2023 13:31

Kao da imamo amneziju pa ne znamo kako se ponasala ta ista opozicija do sada. A protestima nije ni vreme ni mesto sada, zrtve treba da budu jedina tema ovih dana da su malo pametniji.

Maja

08.05.2023 13:35

Crna opozicija bi sve ono sto ona radi nasilje, vredjanje da prebaci na drzavu pa jos poziva na proteste protiv nasilja. Sramota, samo su im bitne fotelje

Aca

08.05.2023 13:36

Opozicija nema trunke srama, dok cela Srbija zali za nastradalima, oni se segace i jos pozivaju na nemire i nasilje.