TAJKUNSKI MEDIJI BEZ SRAMA! Napadaju prenos otvaranja deonice auto puta U VREME DOK PRISTOJAN SVET ODMARA KOD KUĆE ILI JE NEGDE OTPUTOVAO?!?

Autor:

Vesti

30.04.2023

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To što tajkunski mediji i njihovi novinari ne vole predsednika Srbije Aleksandra Vučića i aktuelnu vlast nije neki problem, ali jeste problem kad mrze sve dobro i korisno što se u proteklih desetak godina dešava u našoj zemlji...

TAJKUNSKI MEDIJI BEZ SRAMA! Napadaju prenos otvaranja deonice auto puta  U VREME DOK PRISTOJAN SVET ODMARA KOD KUĆE ILI JE NEGDE OTPUTOVAO?!?

Foto: Printscreen

Sad im smeta i ovaranje auto-puteva... I to, kako kažu: "U vreme dok pristojan svet odmara kod kuće, ili je negde otputovao"?!?

- U većini zemalja u Evropi deonice standardnih auto-puteva kao već poznati delovi infrastrukture otvaraju se prilično rutinski i čim budu završeni, bez neke posebne pompe. Ko je danas preko dana u Srbiji uključio neku od nacionalnih frekvencija imao bi utisak da je u toku otvaranje auto-puta do Meseca, a ne jedne deonice od oko 17 kilometara na predviđenom putu dugom više od 100 km - kaže spiker televizije Nova S u ostrašćenom komentaru na početku njihovog dnevnika.

Dakle, nisu nam potrebni moderni putevi koji povezuju građane Srbije, olakšavaju im svakodnevni život i privlače nove investicije, a samim tim i nova radna mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (94)

Loading
Tanja

30.04.2023 14:10

Tajkunski mediji su dno dna i mogu da puknu od ljubomore jer Predsednik Vučić sve što radi radi u interesu građana Srbije.

Caca

30.04.2023 14:10

Tajkunski mediji su zlo kojima smeta sve dobro u Srbiji,kao i svaki uspeh naše zemlje.

Miro Đ

30.04.2023 16:02

@Caca - Caca: Poznato je da tajkunskim medijima sve što je dobro za građane Srbije njima to smeta.

Vlajko

30.04.2023 14:12

Samo neka oni napadaju , nemaju ni stida ni srama, Srbija se razvija i gradi , zahvaljujuci nasem predsedniku Vucicu.