SVE I DA UVEDEMO SANKCIJE RUSIJI, OPET BI TRAŽILI PRIZNANJE KOSOVA: Vučić otvoreno o najtežem pitanju za Srbiju!

Autor:

Vesti

24.11.2022

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić obraća se građanima Srbije nakon postignutog dogovora u Briselu.

SVE I DA UVEDEMO SANKCIJE RUSIJI, OPET BI TRAŽILI PRIZNANJE KOSOVA: Vučić otvoreno o najtežem pitanju za Srbiju!

Foto: Printskrin: TV Pink

Predsednik je istakao da je Evropski parlament doneo preporuku da Srbija uskladi spoljnu politiku sa politikom Evropske unije.

- Nisu u pitanju samo sankcije. Preskočili su da pročitaju celoj naciji onaj deo koji govori u tim preporukama Evropskog parlamenta, da moramo da priznamo nezavisno Kosovo, pa pitam sve ljude koji govore o dobronamernosti sankcija - zašto ste to sakrili? - rekoa je predsednik.

- To što od nas traže je međusobno priznanje! Što to krijemo od ljudi? - rekao je i istakao da se sve krije da bi se sakrila stvarna teška situacija naše zemlje.

Sve i da sutra uvedemo sankcije Rusiji potapšali bi nas po leđima i prekosutra bi doneli rezoluciju da treba da priznamo nezavisnost Kosova, ja sam to govorio i sada je to potvrđeno -  naglasio je.

- Nismo zainteresovani za međusobno priznanje, ni najmanje nismo zainteresovani - rekao je Vučić tokom obraćanja.

Vučić je primio danas novoizabranog srpskog člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Željku Cvijanović i novoizabranog predsednika Republike Srpske Milorada Dodika u zgradi Predsedništva na Andrićevom vencu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading