VELEOBRT: Rada Trajković uzdizala Kurtija u nebesa, sad ga najstrašnije napada! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

22.08.2022

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica "Evropskog pokreta Srba" sa Kosova Rada Trajković menja stranu kako vetar duva.

VELEOBRT: Rada Trajković uzdizala Kurtija u nebesa, sad ga najstrašnije napada! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Rada Trajković sada okreće leđa Kurtiju, za koga je lobirala.

Rada Trajković danas priča o tome kako je Kurti pre dolaska na vlast kamenovao Srbe i srpsku decu koji su dolazili za Vidovdan na Gazimestan a do skoro je govorila da je on NOVI ĐINĐIĆ, da ZLI VUČIĆ HOĆE DA GA SRUŠI JER SE BORI PROTIV KORUPCIJE!

Republika

Foto: Printscreen

Rada Trajković o Kurtiju

Gostujući u emisiji, napravila je komparaciju između Kurtija nekada i onoga što je danas.

- Od njegovog dolaska ja sam zaista verovala da je on prošao i lično neke loše stvari u svojoj biografiji, koje nekako treba da ga promovišu kao čoveka koji neće šikanirati druge, jer je sam promovisao sebe kao nekog ko je prošao kroz projekte šikaniranja, srpske vlasti, počela je Rada i dodala:

- Međutim, ne, on je postao isti kakav je bio neposredno pre izbora. Mi znamo da je svakog Vidovdana i svakog dolaženja Srba bilo incidenata. Ja se, recimo, sećam pred jedan Vidovdan meni kažu neki izvori kako će napasti vernike koji dolaze autobusom iz Gračanice, gde školska deca idu na Gazimestan. Prosto nisam verovala. Kao direktor Doma zdravlja, pratili smo tu kolonu i oni su, zaista, sa punim rančevima kamenja toliko gađali da su povredili masu Srba. Tu je bilo i krvi i pružanja pomoći i ne znam šta. Srbi koji su dolazili iz Centralne Srbije za svake naše Zadušnice, bili su napadani. Ta struktura ljudi je sada, nažalost, na vlasti i ostala je ista, samo što sada koristi institucije potpuno nesvesna da te institucije i da tim institucijama preti BEZBEDONOSNI RAZDOR, rekla je Trajković u emisiji ''Novi dan''.

Kako je to zvučalo i u emisiji možete pogledati ovde:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading