ŠAPIĆ PREDSTAVLJA SVOJ TIM: Čučković novi gradski menadžer!

Autor:

Vesti

01.07.2022

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić danas predstavlja svoj tim i pomoćnike u Starom dvoru.

ŠAPIĆ PREDSTAVLJA SVOJ TIM: Čučković novi gradski menadžer!

Foto: Tanjug/T. VALIČ

Novi gradski menadžer Beograda je Miroslav Čučković, aktuelni predsednik GO Obrenovac. On će biti zadužen za ravnomeran razvoj grada.

Aleksandar Savić, pomoćnik gradonačelnika biće zadužen za komunikaciju sa gradskim opštinama i javnin preduzećima. Savić je ranije bio predsednik opštine Voždovac.

Predrag Lukić, biće zadužen za javni prevoz u Beogradu. Sada je direktor saobraćaja u Lasti, gde radi od 2004.godine. Šapić je rekao da je Lukić prošao sve sektore u Lasti i ima veliko iskustvo, prenose Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Penzioner

01.07.2022 17:52

Ovaj da čuva 2 ovce jednu bi sigurno izgubio. A možda i obe. Nesposobni neradnik iz Obrenovca. Umesto da odgovara za poplave oni ga unapredjuju.

Munze

01.07.2022 19:15

Tacno, unfatio se probisveta Aleksandra Lukica-Lukara iz Obrenovca najveca lazovcina isao je u srednju u bloku 70 Novi Beograd Masinski Centar 1 Maj ,lazov izjasnjavao se da je iz Zemuna posle ga provalili ceka bus za Obrenovac, Cuckovic je obican manipulator.

Vera

02.07.2022 07:40

Verujem u Vučića ali ovaj Čučković mu zaista nije trebao. Šutnuli vrlo sposobnog Vesića a doveli nesposobnog Cuckovića. I zamenica nije za to mesto. SNS Greške.