SAVO, IMAŠ LI HERCA?! Željko Mitrović pozvao Manojlovića na duel u Hit tvitu

Autor:

Vesti

16.06.2022

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović pozvao je samozvanog borca za ekologiju Sava Manojlovića, u narodu poznatijeg kao Savo Paćoti, na TV duel na ružičastoj televiziji.

SAVO, IMAŠ LI HERCA?! Željko Mitrović pozvao Manojlovića na duel u Hit tvitu

Foto: Tanjug/estock

Manojlovićev pokret "Kreni-promeni" pokrenuo je peticiju da se Pink oduzme nacionalna frekfencija, a Manojlović tvrdi da je sakupljeno 200.000 potpisa.

- Pink je imala više od 12 sati rijaliti programa, Hepi 15 sati. Hepi je dobila nacionalnu frekvenciju kao dečija TV, krši direktno odredbe ugovora. Možete da menjate program u skladu sa tendencijama, ne možete da dobijete zemljište, da kažete da će biti škola, a da onda napravite striptiz bar ili diskoteku - rekao je Manojlović na jednoj od tajkunskih televizija nakon čega je usledila reackija Mitrovića.

- Da ne bi bilo da nisam fer, pozivam Savu Manojlovića javno, da sa mnom učestvuje u ovonedeljnom Hit Tvitu! P.S. Savo, biću fin obećavam, jer sam domaćin - napisao je Mitrović na svom profilu.

 

 

Za sada nije poznato da li će se Manojlović odazvati na ovaj poziv.

Podsetimo, Manojlović je u žižu javnosti dospeo nakon što je raskrinkan kao lažni ekolog i lažni borac za siromašne slojeve kada je na jednom od protesta nosio skupocene Paćoti cipele, o čemu je Republika već pisala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Мilan

16.06.2022 12:31

Саво Паћити, најобичнији плаћеник, борац за свој џеп .

Željko

16.06.2022 19:39

Kada čujem ime Savo Manojlović odmah pomislim na onog našeg vampira.