Samo ĐILASA da pitam ŠTA MISLIM! Hit intervju Vladete Jankovića! KOMIČNO!

Autor:

Vesti

25.03.2022

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pitanje da se izjasni u vezi s tim što Srbija nije uvela sankcije Rusiji, Janković je izvrdao odgovor, uz krajnje nemušto objašnjenje:

Samo ĐILASA da pitam ŠTA MISLIM! Hit intervju Vladete Jankovića! KOMIČNO!

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Vladeta Janković, kandidat za gradonačelnika koalicije "Ujedinjeni za pobedu Beograda", rekao je u intervjuu za nedeljnik Vreme da ne govori ono što, u stvari, misli Dragan Đilas, ali je u istom tom razgovoru sam sebe demantovao.

Na novinarsko pitanje da se izjasni u vezi s tim što Srbija nije uvela sankcije Rusiji i podsećanje da je do sada to izbegavao da učini, Janković je ponovo izvrdao odgovor, uz krajnje nemušto objašnjenje:

- Nisam u položaju da to činim. Imam lično stanovište, ali ne bi bilo fer da ga iznesem jer predstavljam koaliciju u kojoj sva opredeljenja nisu ista.

U prevodu, ako vam je uopšte potreban, ne mogu ništa da kažem dok ne pitam šefa Đilasa. Podsetimo, i prilikom predstavljanja svog (?!) tima za Beograd, Janković je priznao da je većinu kandidata upoznao tek na toj promociji. Ko ih je birao, nije morao da kaže jer je svima sve bilo jasno.

NEOZBILJNO MIŠLJENJE

Milenko Jovanov, funkcioner Srpske napredne stranke, iznosi za Srpski telegraf i Republiku stav da je Jankovićeva uloga jednokratna.

Uvredio nekoliko miliona ljudi: Pink gledaju samo neobrazovani

Janković ne krije prezir prema svima koji ne žive u krugu dvojke. Više puta je, ni krive ni dužne, isprozivao meštane Marinkove bare i Borče. Sada je, u istom maniru, objasnio i zašto neće da gostuje na Pinku, televiziji koju gleda nekoliko miliona građana, koje je teško izvređao.

- Neću da gostujem na Pinku jer njihovim gledaocima ne vredi objašnjavati, oni ne vide realnost! Svi građani su jednaki u svojim pravima, ali ne mogu biti svi jednaki po nivou obrazovanja - kazao je Janković, uz odobravanje voditelja Šolakove TV, na kojoj je gostovao.

- Nekada je postojalo oruđe kojim su se razbijala vrata utvrđenih gradova da bi posle nagrnula vojska i osvajala te gradove. E, to je uloga koju je Vladeta Janković prihvatio. Da bude, u političkom smislu, ovan Dragana Đilasa i omogući mu povratak na vlast. Pa nije valjda neko ozbiljno mislio da je Đilas pokupio Vladetu Jankovića s političke margine, stavio ga na čelo svoje koalicije, organizovao mu i platio kampanju da bi posle Vladeta vladao Beogradom. Ne. Njegova uloga je jednokratna - rekao nam je Jovanov.

U istom intervjuu Janković se nominovao i za najizjavu godine, naravno, u negativnom smislu. Govoreći o ratu u Ukrajini, izneo je genijalan zaključak da se od tog sukoba samo dvoje okoristilo.

- Ispada da od svega profitiraju jedino vojne industrije i, ako hoćete, predsednik Aleksandar Vučić, kao učesnik izbora - rekao je Janković i ostao živ.

Na kraju poentirao je tvrdnjom da "na nacionalnoj televiziji do danas, desetak dana pred izbore, nije bilo nijednog predizbornog sučeljavanja". Kojom matematikom je (ako nije onom iz Đilasovog mašinskog mozga) to zaključio, kad se svake večeri na RTS emituju debate u kojima učestvuju i visoki funkcioneri njegove koalicije, ostaće enigma.

VELIKA KONKURENCIJA

Kako je za Srpski telegraf rekla direktorka Studija B Ivana Vučićević, od Đilasa i njegovih marioneta već smo navikli da slušamo besmislene optužbe na račun predsednika Vučića.

- Pobednik nedelje, a možda i meseca je Vladeta Janković, koji već danas treba da bude proglašen za glavnog opozicionog cirkusanta u kampanji, a priznaćete da je to teško postići u konkurenciji jedne Marinike Tepić ili Janka Veselinovića. Umesto da, kao čovek od integriteta i iskustva, prizna da je Vučić Srbiju spasao od nestašica, redova i smrzavanja, profesor Janković kaže da će od krize u Ukrajini profitirati Vučić. Pa šta je, prema uvaženom profesoru, Vučić trebalo da radi - pita se Vučićevićeva i podseća na nestašice u Berlinu, Madridu i drugim evropskim gradovima.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading