Više od 20 udruženja građana PODRŽALO Aleksandra Vučića za PREDSEDNIKA Srbije (FOTO)

Autor:

Vesti

02.03.2022

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više od 20 udruženja građana iz cele Srbije je na sastanku u Beogradu potpisalo otvoreno pismo podrške Aleksandru Vučiću i listi Srpske napredne stranke na predstojećim izborima 3. aprila.

Više od 20 udruženja građana PODRŽALO Aleksandra Vučića za PREDSEDNIKA Srbije (FOTO)

Foto: Central Media

Potpisnicu pisam podrške, udruženja koja okupljaju oko 20 hiljada građana, kako navode, pružaju punu podršku, svesrdnu i iskrenu podršku predstojećoj izbornoj kampanji, koja je zbog novonastale situacije očigledno nužna za nastavak kursa stabilnosti i prosperiteta naše zemlje.

Oni su u tom smislu doneli odluku u potpunojaktivaciji svojih članova "kako bi preduzeli sve aktivnosti u cilju podrške listi SNS na predstojećim izborima" i stavljaju svoje resurse u tu svrhu.

- Kao čoveku koji je svojim kreditibilitetom i autoritetom pokazao stav o beskompromisnoj borbi za srpski narod i srpske nacionalne interese želimo vam mir, od boga svako dobro i pobedu na svim nivoima predstojećih izbora - poručili su potpisnici pisam podrške.

- Ovo je naš odgovor pun ljubavi zbog svega što su Aleksandar Vučić i SNS uradili za Srbiju. Kroz puno našših akcija sabraćemo se zato što volimo Srbiju, zato što smo Svetosavci i ponosni smo na to, sve naše resurse stavićemo na raspolaganje kako bi pobeda Aleksandra Vučića i SNS bila što ubedljivija - rekao je jedan od potpisnika predsednika Koalicije raseljenih sa Kosova i Metohije Miloš Stojković.

Sastanku je prisustvovao Bratislav Bata Đorđević, proslavljeni košarkaški trener i otac legendarnog košarkaša i trenera Aleksandra, koji je govorio o značaju sporta i fizičke aktivnosti, kao i funkcioneri SNS Novak Nedić i Milan Stevanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

03.03.2022 08:19

Predsednik Vučic ke svojim radom i zalaganjem opravdao poverenje naroda i ima apsolutnu podrsku.