ĐILAS DOBIO PODRŠKU I IZ SARAJEVA ZA SVOJE MASNE LAŽI: Svaki put kad udari na Srbiju, stradaju Srbi sa Severa Kosova i iz Republike Srpske

Autor:

Vesti

17.11.2021

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas dobio je podršku iz Sarajeva za neistine o navodnom lobiranju Grenela i Palmera koje Srbija masno plaća.

ĐILAS DOBIO PODRŠKU I IZ SARAJEVA ZA SVOJE MASNE LAŽI: Svaki put kad udari na Srbiju, stradaju Srbi sa Severa Kosova i iz Republike Srpske

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ono što je najstrašnije je to što posle svakog ovakvog poteza Dragana Đilasa, kada udari na Srbiju, stradaju Srbi sa Severa Kosova i iz Republike Srpske.

Đilas je najpre išao u Vašington da moli vodeće albanske lobiste da udare na našu zemlju, zatim je u svojim medijima lagao i likovao kako Srbija nije pozvana na sastanak sa Bajdenom, a sad je otišao najdalje.

Svojim medijima je naredio da izmisle priću o tome kako Srbija placa Grenela i Palmera da lobiraju za srpske interese i time je direktno udario na naše nacionalne interese. Jer, ako nam već ti ljudi pokušavaju pomoći makar time sto nam ne nanose zlo kao albanski lobisti, onda ih je sad ugrozio i Srbiju ostavio na cedilu.

Najnoviji Đilasov potez odmah je pozdrvilo celo Sarajevo i svi euforicno prenose tu laž koju su direktno pisali Marinika Tepić i Dragan Đilas. Bošnjaci će sad vršiti pritisak na amerikance da uvedu sankcije Republici Srpskoj, ponavljajući da čak i Đilas tvrdi da Palmer i Grenel rade za Srbiju.

Foto: printskrin

 

Skandalozno je to sto Đilasa i Mariniku obožavaju mediji u Prištini, Zagrebu i Sarajevu i što Đilas i Marinika veruju da će njima biti dobro samo ako Srbiji bude loše!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Borislav

17.11.2021 08:48

Para vrti gde burgija neće...

Radmila

17.11.2021 11:12

Mozda ni on nije srbin? Sta ako nam je kukavicje jaje ovaj Djilas i njemu slicni.

Miroslav

17.11.2021 12:07

Ovaj Đilas je pravi izrod.

Zeljko

17.11.2021 13:30

Neka šiptari onda zadrže tamo Đilasa i Tepičevu i neka ne dolaze u Srbiju. Pa da vide koliko su "dobri".