VUK KAD NE ZNA ŠTA ĆE, ON KRENE DA PRETI! Krstiću poručio da će poslužiti za primer i da će mu on lično biti dželat!

Autor: Republika

Vesti

29.03.2021

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić ne prestaje sa pretnjama i uvredama. Ovog puta na meti se našao marketinški stručnjak Nebojša Krstić.

RepublikaFoto: Tanjug

Naime, Krstić je prokomentarisao tvit Jeremića u kojem on navodi da su svi koji su u Zaječaru i Kosjeriću predali liste zapravo u saradnji sa režimom, kao i da je Preševo prepušteno albanskim "partnerima".

Jeremić ne propusti nijednu priliku da podseti koliki je šovinista. Kao da postoji neko ko mu ne veruje - napisao je Nebojša Krstić.

Jeremić je na to odgovorio pretnjom.

Ti ćeš, Krle, poslužiti za primer kako prolazi izdajničko smeće kada dođe kraj vremenu zla. Za to ću se lično postarati – napisao je Vuk Jeremić.

Podsećamo, ovo nije prvi put da Jeremić preti. Pre nekoliko dana Biljana Srbljanović objavila je celu kompilaciju na svom Fejsbuk profilu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vjera

29.03.2021 12:45

Jeremić dželat koji lično likvidira.

Zoki

02.04.2021 17:14

Ti mali, kad porasteš bićeš veliki

Krstivoje

03.04.2021 05:24

Kad vidite kepeca,bežite što dalje. To da je valjalo, naraslo bi. Umislio je da će ponovo zasesti u nekakvu vladu ali trc Milojka. On i njegov kompanjon žućko su najjača reklama za SNS. Samo nastavite u tom stilu i Vučiću nema bolje predizborne kampanje.