MOLITVA ZA DANKU I SVU NESTALU DECU! Ovim rečima se obratite Prepodobnom Ksenofontu i Mariji

Autor:

Vesti

27.03.2024

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestanak dvogodišnje Danke Ilić u okolini Bora

MOLITVA ZA DANKU I SVU NESTALU DECU! Ovim rečima se obratite Prepodobnom Ksenofontu i Mariji

Foto: FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ nr.TANJUG/ printscreen, Drustvene mreze


U okolini Bora, juče je nestala dvogodišnja devojčica Danka Ilić, što je izazvalo zabrinutost među lokalnim stanovništvom ali i pravoslavnim vernicima širom regiona. Sistem "Pronađi me" je aktiviran prvi put u Srbiji zbog nestanka ove male devojčice, a vernici su se organizovali da mole za njeno pronalazak.

Na instagram stranici "voli__glassrbije" vernici su se okupili i pozvali sve da se pridruže molitvi za pronalazak male Danke. Poruka je jasno upućena svima koji su spremni da se pridruže u molitvi za bezbedan povratak devojčice kući.

 

 

– Draga braćo i sestre molimo vas da se pomolimo da se pronađe Danka uznesimo molitvu Gospodu – napisali su vernici na instagram stranici „voli__glassrbije“.

Prema informacijama sa sajta pronadjime.mup.gov.rs, Danka Ilić ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. U trenutku nestanka, bila je obučena u ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i crne patike. Ovi detalji su od ključnog značaja za sve koji bi mogli imati informacije o njenom kretanju nakon nestanka.


Sistem "Pronađi me" je aktiviran prvi put u Srbiji zbog nestanka male Danke, što ukazuje na ozbiljnost situacije i napor nadležnih organa da se pronađe devojčica i obezbedi njen bezbedan povratak kući.


Nestanak dvogodišnje Danke Ilić u okolini Bora izazvao je veliku zabrinutost među lokalnim stanovništvom i vernicima. Sistem "Pronađi me" je aktiviran, a vernici su se organizovali da pruže podršku i mole za njen pronalazak. Detalji o njenom izgledu i odeći su široko objavljeni kako bi se olakšala potraga. Svi zajedno se nadamo da će Danka uskoro biti pronađena i sigurno vraćena svojoj porodici.

(Alo)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading