VAŽNO! DANAS POČINJE PRIJAVA ZA NOVU POMOĆ DRŽAVE: Evo kako da dobijete čak 5.000 evra!

Autor:

Vesti

12.02.2024

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve zainteresovane strane su pozvane da iskoriste ovu priliku i doprinesu zaštiti životne sredine.

VAŽNO! DANAS POČINJE PRIJAVA ZA NOVU POMOĆ DRŽAVE: Evo kako da dobijete čak 5.000 evra!

Foto: pixabay.com

Ministarstvo zaštite životne sredine omogućava podnošenje zahteva za subvencije za kupovinu električnih vozila od danas do 31. oktobra ove godine. Subvencije se kreću od 250 do 5.000 evra, a mogu ih dobiti kako građani, tako i preduzetnici i kompanije...

Način podnošenja zahteva

Zahtevi se mogu podneti lično, putem pisarnice ili poštom, uz obaveznu kompletnu dokumentaciju. Nakon obrade zahteva, podnosilac će biti pozvan da preuzme rešenje o dodeli subvencije nakon što prođe komisiju. Rešenje se zatim predaje prodavcu vozila ili lizing kući. U slučaju lizinga, potrebno je dostaviti tri dokumenta, kao i preko auto-kuće.

Iznos subvencija

Ove godine je planirano izdvojiti 1,45 miliona evra za kupovinu vozila na električni pogon, što je manje u odnosu na prošlu godinu kada je iznosio 2,5 miliona evra. Subvencije su namenjene kako građanima, tako i preduzetnicima i kompanijama.


Subvencije za kupovinu električnih vozila predstavljaju značajan korak ka unapređenju ekološke svesti i podršci održivim vidovima transporta. Ova inicijativa Ministarstva zaštite životne sredine pruža mogućnost građanima, preduzetnicima i kompanijama da ulažu u ekološki prihvatljiva vozila uz podršku države. Sve zainteresovane strane su pozvane da iskoriste ovu priliku i doprinesu zaštiti životne sredine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading