KRVNIČKI IŠUTIRAO DECI SNEŠKA BELIĆA KOJI SU SATIMA PRAVILI! Bahati tinejdžer uhvaćen na kameri u Novom Sadu!

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

11.01.2024

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tako su dečiji trud i radost uništeni.

KRVNIČKI IŠUTIRAO DECI SNEŠKA BELIĆA KOJI SU SATIMA PRAVILI! Bahati tinejdžer uhvaćen na kameri u Novom Sadu!

Foto: pixabay.com

Snimak iz Novog Sada razbesneo je sve. Mnogi su se zapitali gde je nestao praznični duh, empatija, kakva su to naša deca postala, kada smo postali toliko buntovni i zli...Naime, ispred jednog kafića u pomenutom gradu, deca su se obradovala prvom snegu koji se zadržao, i jedva dočekala da izađu napolje i naprave Sneška Belića. Pravila su ga čak dva sata sa vlasnikom lokala, a kasnije su ga zatekla uništenog. 

Video je objavljen u grupi na Fejsbuku, a na njemu vidi ekipa tinejdžera koja prilazi lokalu. Jedan od dečaka došao je do terase kafića gde je bio napravljen Sneško, zastao, a potom mu nogom šutnuo glavu koja se raznela u sitne komade snega. Tako su dečiji trud i radost uništeni.

Ovaj čin razbesneo je mnoge korisnike Fejsbuk grupe "Novosađanke".

Ja iskreno ne znam odakle današnjoj dečurliji tolika potreba za uništavanjem. Idem sa klincima po igralištima, sva su izlomljena i uništena. I to ne prezu ni od čega. Bukvalno u po bela dana, pred malom decom i roditeljima, skaču i lome - napisala je jedna majka.

- Ne mogu oni da unište koliko dobra i vaspitana deca mogu da poprave. I ne nisu to kako neko reče nesrećna, već bezobrazna deca. Bezobrazluk i nevaspitanje na sve strane, ali ima dobre dece i dobrih ljudi. Malo, ali ima - nadovezao se neko ispod snimka.

-Tuđi rad, trud, vreme se nazalost sve manje poštuju. Promovišu se neke druge "vrednosti": bahatasot, samoživost, idiotizam... al nek je on nama pokazao kako se to radi, koliko je isfrustriran, pa ne znaš da li bi ga šamarao ili sažaljevao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading