VIDEO IZ GORNJEG MILANOVCA OMEKŠAO JE I NAJTVRĐA SRCA: Dečak šetao ulicom, pa naišao na psa! A onda uradio nešto prelepo...

Autor:

Vesti

26.11.2023

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema opisu događaja, dečak je na veoma plemenit način pokazao humanost prema psu.

VIDEO IZ GORNJEG MILANOVCA OMEKŠAO JE I NAJTVRĐA SRCA: Dečak šetao ulicom, pa naišao na psa! A onda uradio nešto prelepo...

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@saska_sretenovic

Jedan osnovac iz Srbije postao je pravi "mali a veliki heroj" nakon što je na internetu osvanuo video koji prikazuje njegovu humano delovanje - spašavanje psa na ulici.

Saška iz Gornjeg Milanovca je kamerom zabeležila ovaj trenutak, a potom je objavila video na svom TikTok profilu.

Dečak, koji se našao pored školskog dvorišta u Gornjem Milanovcu, odlučio je da pritekne u pomoć psu na ulici. Snimak prikazuje kako je dečak pokrio psa duksericom, a zatim ga uzeo u naručje i odneo na sigurno mesto. Saška je u opisu videa pohvalila roditelje ovog deteta, ističući da su stvorili velikog čoveka, uz reči divljenja i podrške.

 

@saska_sretenovic Roditelji ovog deteta treba da budu ponosni. Svaka vam cast, stvorili ste velikog coveka.🫶🏼🥹 #fyp #goviral #fypシ #dogsoftiktok #love #kids #gornjimilanovac ♬ Sad, sad, beautiful piano solo(949897) - ayumu tanahasi

 

Prema opisu događaja, dečak je na veoma plemenit način pokazao humanost prema psu. On je, dok su stariji prolazili, ostavio ranac na ulici, skinuo jaknu i duksericu, i ne obazirući se na svoju ličnu udobnost, obgrlio psa svojom duksericom kako bi ga zagrejao. Zatim ga je podigao u naručje, pokazujući nameru da ga odvede na sigurno mesto.

Ovaj nesebičan čin naišao je na veliku podršku i divljenje ljudi na društvenim mrežama. Komentari ispod videa pokazuju oduševljenje i hvale za dečakovu humanost, nazivajući ga "malim a velikim herojem".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading