SNIMAK BEBE I HASKIJA O KOME BRUJE DRUŠTVENE MREŽE: Kućni ljubimac POVREDIO JE dečaka, a onda je uradio nešto da se "ISKUPI" (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

24.11.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva scena je bila dirljiva, a onda se desilo sledeće.

SNIMAK BEBE I HASKIJA O KOME BRUJE DRUŠTVENE MREŽE: Kućni ljubimac POVREDIO JE dečaka, a onda je uradio nešto da se "ISKUPI" (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/life.with.malamutes

Postoje brojni pozitivni efektni na druženje dece sa kućnim ljubimcima. Često ćete čuti da su takva deca zdravija, srećnija i zadovoljnija. Oni stiču prijatelje od ranog detinjstva, a kućni ljubimac im pomaže u razvijanju saosećanja i lakše komunikacije. Odnos psa i deteta je jedna posebna vrsta. Ljubav koja se može razviti između njih je posebna i lepa.

Danas parovi često nabave kućnog ljubimca i pre rođenja bebe. Pas se mazi i spava na stomaku majke, a od prvog dana štiti bebu.

Na ovom videu, pas i beba druže se na krevetu, a onda u jednom momentu pas po malo lizne dečaka po nosu. Beba, želeći da se približi životinji pomera se ka njoj, i onda umesto na životinju pada na krevet.

Foto: TikTok/life.with.malamutes

Pas ljubi bebu

Psu je bilo žao, te u sledećem momentu videa imamo priliku da vidimo kako je zavukao njušku pod jastuk. Video nosi naziv "Haski je povredio bebu i pokazao da mu je žao".

Zaista, haski nakon padanja bebe ne želi da izvuče glavu ispod jastuka iako se u pozadini čuje "Sve je u redu, nisi ti kriv". Nakon malo vremena, pas više nije bio ljut na sebe, a beba se veselo smešila.

Video je prikupio čak 10 miliona pregleda, a u komentarima ljudi su pisali koliko su oduševljeni emotivnošću psa:

"Kakav džentlmen",  Ovaj poljubac je prelep", "Prelepo", "Presladak pas".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading